Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσό Βραβείο για το εστιατόριο «Μαύρο Πρόβατο» στα Gold Awards 2019

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ολοκληρώθηκε ο Πανελλαδικός θεσμός των βραβείων ποιότητας & γεύσης των Estiatoria.gr Premium Awards 2019, με το Gold Award των Golden Awards να αποτελεί έναν μοναδικό τίτλο ποιότητας και επιτυχίας για τα
Ελληνικά δεδομένα. Το «Μαύρο Πρόβατο» από τη Βέροια, κέρδισε το χρυσό βραβείο για το 2019, και κατατάχθηκε μέσα στα 100 καλύτερα εστιατόρια της χρονιάς. Στο αποτέλεσμα συμμετείχε ο κόσμος με ψηφοφορία με τελική έγκριση αυτήν της επιτροπής.

Η τελετή απονομής είχε θεσμικό χαρακτήρα παρουσία του Leonid Gelibterman, Ρώσου προέδρου του παγκοσμίου οργανισμού γαστρονομίας UNWTO και Ambassador of Taste for the Global Gastronomy by Greek Taste Beyond Borders 2019.

Λαμπερή παρουσιάστρια των βραβείων του Estiatoria.gr ήταν η Μαρία Αντωνά η οποία μετέδωσε στην τελετή απονομής την λάμψη της και το επικοινωνιακό της ταλέντο, μπροστά σε ένα κοινό που αριθμούσε παραπάνω από 400 καλεσμένους.

Ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια στην Ελλάδα πλέον το «Μαύρο Πρόβατο» συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις γεύσεις του και τις διακρίσεις του.

«Μαύρο Πρόβατο»
Κοντογεωργάκη 41 και Καστανιάς
Τ.2331021211








2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στα δύο αδέλφια τους ιδιοκτήτες διότι εκτός από καλοί επιχειρηματίες είναι καλά παιδιά και αγαπημένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι κουκλος!!!! Μπράβο!!!! Πάντα τέτοια!!!!
    Επιτυχίες και μονο επιτυχίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ