Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αθώος ο Καραμελίδης

Οι Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Γκριτζίκης κρίθηκαν ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας. Οι τρεις πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ αναμένεται να μάθουν εντός της ημέρας της ποινές τους. Η υπόθεση αφορούσε το πρόγραμμα
ιατρικών εξετάσεων που είχε εκπονηθεί το 2005 και το οποίο ζημίωσε με εκατομμύρια ευρώ την ΕΠΟ, η οποία είχε συνεχίσει να πληρώνει τις συμβαλλόμενες εταιρίες έως το 2013. Στην ίδια υπόθεση, αθώοι κρίθηκαν οι Ευάγγελος Τοπολιάτης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Γιώργος Καραμελίδης και Νίκος Προύντζος, για τους οποίος είχε προταθεί από την πλευρά του Εισαγγελέα η ενοχή τους.
Επίσης, αθώοι κρίθηκαν οι: Γιώργος Σαρρής, Αριστείδης Σταθόπουλος, Νίκος Φύριος, Γιάννης Σιγάλας, Νίκος Ανασόπουλος, Θεόδωρος Φωτίου, Γιάννης Δεσύλας, Γιάννης Καλύβας, Ευάγγελος Μαζαράκης, Χρήστος Σάββας, Βασίλης Μάντζιος, Σπύρος Καλογιάννης, Σωκράτης Παπαδόπουλος καθώς επίσης και οι οχτώ κατηγορούμενοι από τις δύο εταιρείες, οι: Παντελής Κύρκας, Κωνσταντίνος Θεοδοσίου, Ιωσήφ Αβραμίδης, Κωνσταντίνος Βουρδάκης. Ιωνας Χατζηιωνάς, Γιώργος Λυγεράκης, Αθανάσιος Ισμαήλος, Αριστείδης Σταυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ