Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Σάββατο με Ίκαρους Σερρών ο Φίλιππος

Πρώτος αγώνας, για την νέα χρονιά, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνική κατηγορίας ανδρών και ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται στις 17:00 στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» την ομάδα των Ίκαρων Σερρών. Ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο ματς, όπου οι Βεροιώτες
θέλουν πάση θυσία την κατάκτηση της νίκης. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Τζιομπάνος και Γαζέτας. Σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα του Φιλίππου κάνει έκκληση στους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο του Μακροχωρίου και να βοηθήσουν τους παίκτες του Δημήτρης Γκίμα. 

1 σχόλιο:

  1. Παράκληση και από τους φιλάθλους του Φιλίππου προς τη διοίκηση της ομάδας, να ενημερώνουν τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας να μην κάθονται στα καρεκλάκια των διαρκείας αλλά στην κερκίδα των φιλοξενουμένων. Φτάνει πια. Αυτό δε συμβαίνει σε κανένα άλλο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ