Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τα πριν... λιώσουν! Όμορφες εικόνες από τη σημερινή χιονισμένη Βέροια

Στα λευκά ξύπνησε η Βέροια σήμερα, καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης υποδέχθηκε την κακοκαιρία «Σοφία». Το μεσημέρι η χιονόπτωση είχε ενταθεί, στρώνοντάς το ακόμα και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, που μπλόκαραν από την κίνηση, ειδικά την ώρα του κλεισίματος των
καταστημάτων. Το απόγευμα το φαινόμενο υποχώρησε και το χιόνι σταμάτησε. Παρά τα μικροπροβλήματα που δημιούργησε το χιόνι στις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων μέσα στην πόλη, ειδικά στις περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο, το λευκό τοπίο πάντα σαγηνεύει. Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή χιονισμένη Βέροια:





















4 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;;
    2-3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΡΣΟΥΜΠΑΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα στη Βέροια και τη γύρω περιοχή τουλάχιστον μέχρι τώρα 4 Ιανουαρίου τα συνεργεία έκαναν δουλειά είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα δε χιονισε ( τουλαχιστον ακομη ) ρε παιδια!!! τι προβληματα να δημιουργηθουν και ποια να λυθουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. από που είσαι εσύ και δεν είδες χιόνια ακόμη ..... κλείσε το κομπιούτερ και κάνε καμιά βόλτα να βρεθείς στην λευκή μαγεία... Από Τρίτη βράδυ χιονίζει στα χωριά και Τετάρτη ξημερώματα στη Βέροια. Εσύ που έμεινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ