Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«λένος»: Προσιτή πολυτέλεια σε κάθε χώρο και επιφάνεια με πλακάκι τύπου μάρμαρο

Η τεχνοτροπία και το design στο χώρο των πλακιδίων έχει προχωρήσει πολύ, αφήνοντας τη χρήση τους να... διεισδύσει για τα καλά στο χώρο της διακόσμησης και να ντύνει επιφάνειες που δε φανταζόμασταν στο παρελθόν. Νέα τάση στο interior design; Το μάρμαρο. Από την επένδυση του μπάνιου στο σύνολό του μέχρι την επένδυση των τοίχων της κουζίνας, ακόμα και του σαλονιού. Το μάρμαρο αποπνέει πολυτέλεια και φινέτσα, χαρίζει στο χώρο μια αρχοντιά, ενώ είναι ένα υλικό διαχρονικό και πάντα εντυπωσιακό.
Αν σκέφτεστε να εντάξετε το μάρμαρο στη διακόσμηση του χώρου σας, επιλέξτε τη λύση των πλακιδίων τύπου μάρμαρο. Πολύ μικρότερο κόστος αγοράς και τοποθέτησης, εύκολη τοποθέτηση, εύκολη αντικατάσταση, ανθεκτικά σε κάθε είδους συνθήκες, λιγότερη φροντίδα και φθορά χωρίς να χρειάζονται ειδική μεταχείριση, αλλά και μια τεράστια γκάμα επιλογών.
Στην επιχείρηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος» θα βρείτε μια τεράστια γκάμα υλικών και σχεδίων σε πλακίδια τύπου μάρμαρο, για να δημιουργήσετε τον χώρο σας, όπως τον ονειρεύεστε. Διαθέτοντας πλακάκια τύπου μάρμαρο μέχρι και σε διαστάσεις 120*240, οι επαγγελματίες της επιχείρησης «λένος» μπορούν να δημιουργήσουν custom made επιφάνειες για πάγκους, kitchen island, νεροχύτες, επιφάνειες τραπεζαρίας και ότι άλλο φαντάζεστε! 
Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, όπου θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. Η επιχείρηση «λένος» στη Βέροια, θα είναι δίπλα σας και με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου) 
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ