Quantcast

http://picasion.com/

Κωνσταντίνα Ελευθεριάδου: Ο μελαχρινός πειρασμός της Βέροιας

Λένε πως τα φώτα στρέφονται πάντα στις εντυπωσιακές ξανθιές και πως αυτές είναι που παραδοσιακά προκαλούν τα ανδρικά βλέμματα. Μύθος για πολλούς άντρες που δε μπορούν να αντισταθούν στη θέα μιας σαγηνευτικής μελαχρινής. Μια τέτοια περίπτωση είναι η Κωνσταντίνα Ελευθεριάδου.
Μια πολύ γοητευτική και στιλάτη Βεροιώτισσα, η οποία έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, τόσο με την πληθωρική ομορφιά της, όσο και με την έντονη προσωπικότητά της. Γεννήθηκε πριν από 19 χρόνια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και είναι Σκορπιός στο ζώδιο. Έξυπνη, δυναμική και αυτοδημιούργητη, συνεργάζεται επαγγελματικά με το «Voice» και η συμβολή της στην επιτυχία του μαγαζιού είναι πολύτιμη. 
Ο δρόμος για το hairstyling
Από μικρή ηλικία, την κέρδισε ο χώρος της ομορφιάς. Έχει σπουδάσει στον τομέα της Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, με ειδικότητα στην Κομμωτική Τέχνη. Αυτήν την περίοδο, κάνει την πρακτική της σ' ένα κομμωτήριο της Βέροιας, ενώ το όνειρό της είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να ανοίξει το δικό της κατάστημα. Για να το πετύχει αυτό, ενημερώνεται για τις νέες τάσεις της μόδας, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και παρακολουθώντας επιδείξεις που αφορούν τον κλάδο της κομμωτικής και της ομορφιάς. «Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Η κομμωτική τέχνη εξελίσσεται καθημερινά, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας. Οπότε εάν θέλεις να είσαι καλός στη δουλειά σου και ένας σωστός και επιτυχημένος επαγγελματίας, οφείλεις να ενημερώνεσαι και να εκπαιδεύεσαι συνεχώς επάνω στις νέες τεχνικές. Το να αγαπάς φυσικά αυτό που κάνεις, είναι ένα από τα κυριότερα συστατικά της επιτυχίας. Και εγώ, όχι μόνο το αγαπώ, αλλά το λατρεύω» επισημαίνει η ίδια.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης είναι η ανεργία
Η Βέροια είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος, ωστόσο και αυτή έχει πέσει θύμα της οικονομικής κρίσης. Ποια είναι η άποψή της για αυτό το κοινωνικό φαινόμενο που μαστίζει την σύγχρονη κοινωνία; «Εκπροσωπώ μια γενιά που αδικήθηκε κατάφωρα. Οι περισσότεροι φίλοι, συμμαθητές και συμφοιτητές μου προσπαθούν μάταια να βρούνε μια θέση εργασίας και φυσικά όχι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους. Κλειστές πόρτες παντού, με την προοπτική του εξωτερικού να θεωρείται μονόδρομος. Οι ευθύνες των πολιτικών ήταν, είναι και θα είναι πολύ μεγάλες. Απεχθάνομαι το κόμματα που δημιούργησαν το ρουσφέτι και τις εξυπηρετήσεις "ημετέρων". Δεν έχουν σημασία οι αριθμοί, εφόσον ο λαός βιώνει των φτώχεια και την δυστυχία. Δεν μου λέει κάτι το πλεόνασμα, εφόσον οι πολύτεκνες οικογένειες έχουν άδειο το ψυγείο του σπιτιού τους. Χρειάζεται ένα αναπτυξιακό «σοκ» και η προσέλευση ξένων κεφαλαίων για να βγει η πόλη μας από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει».
Η συνεργασία με το «Voice»
Αρχές Σεπτεμβρίου της έγινε μια πολύ τιμητική πρόταση συνεργασίας, από την διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης του «Voice». Δεν το σκέφτηκε καθόλου και αμέσως είπε το μεγάλο «ΝΑΙ». Άλλωστε, οι δημόσιες σχέσεις και η επαφή με τον κόσμο, πάντα αποτελούσαν ένα κίνητρο για εκείνη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ίδια, πρόκειται για μια ξεχωριστή συνεργασία που την έχει βοηθήσει όχι μόνο οικονομικά, αλλά και σε εμπειρίες. «Το να συνεργάζεσαι με τόσο σπουδαίους ανθρώπους που έχουν γράψει ο καθένας την δική του ιστορία σ' αυτήν την πόλη είναι κάτι που με γοητεύει. Αυτό που μ' έχει κερδίσει, είναι ο σεβασμός που δείχνουν, ειδικά στους νέους και κυρίως ο επαγγελματισμός τους. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρω πως τους νιώθω σαν οικογένειά μου! Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πάντα επιτυχίες!
«Μου αρέσει να κολυμπάω στα βαθιά γιατί δεν φοβάμαι»
Λένε πως οι όμορφες γυναίκες είναι γεμάτες ανασφάλειες και στο εσωτερικό του χαρακτήρα τους κρύβουν ένα βαθύτατο φόβο. Ισχύει κάτι τέτοιο για την Κωνσταντίνα Ελευθεριάδου; «Όχι, δεν ισχύει. Έχω μάθει από μικρή ηλικία να ξεπερνάω τις δυσκολίες και να πατάω γερά στα πόδια μου. Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να έχεις ισχυρή προσωπικότητα και να μείνεις πιστός στις αρχές και στις αξίες σου. Δεν σας κρύβω πως μου αρέσει να κολυμπάω στα βαθιά, γιατί δεν φοβάμαι».
Υγεία, Ευτυχία και Αγάπη σ' όλο τον κόσμο
Η αποκλειστική συνέντευξη της μελαχρινής καλλονής στο veriotis.gr, δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τις απαραίτητες ευχές για όλο τον κόσμο. «Αν και ακούγεται κοινότυπο, θα ήθελα να ευχηθώ σ' όλο τον κόσμο, υγεία, αγάπη και ευτυχία. Το νέο έτος να φέρει ειρήνη, προκοπή και αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων. Περισσότερες χαρές και λιγότερες λύπες!» καταλήγει με νόημα η Κωνσταντίνα Ελευθεριάδου. 











16 σχόλια:

  1. αυτα εμας γιατι μας νοιαζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διότι από 1ης Ιανουαρίου αυξήθηκε η τιμή της ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ σακκούλας. If you know what I mean...

      Διαγραφή
  2. Έχει σπουδάσει στον τομέα της Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας με ειδικοτητα στην κομμωτική τέχνη. Θα μας τρελανετε, κομμώτρια είναι το κοριτσι, γράψτε το απλά δεν είναι ντροπή. Φαντασου να ειχε πάει ιατρική, δεν θα έφταναν 2 σελίδες για την περιγραφή. ΥΓ: αυτοδημιούργητη ??? σε τι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ας χαλαρωσουμε λίγο υπαρχουν πολύ καλύτερες και ομορφότερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αλλά όχι για πρότυπο στα κοριτσάκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα ποια γοητεία;;;
    19 χρονών κορίτσι είναι.
    Αφαίρεσε βάψιμο. ντύσιμο, υαλουρονικά....;)
    Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπερβολές!!!!
    Έτσι είναι η γοητεία;;;;;
    Αμάν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρευτείτε πια έλεος!!!! Κάθεστε και κατηγορείτε ένα κορίτσι χωρίς να το ξέρετε καν και το σχολιαζετε. Για να καλύψετε το κόμπλεξ σας, 11 σχόλια και ούτε καν 1 θετικό..γιατι ; Μια χαρά όμορφη είναι.. για να δουλεύει και υποδοχή σε νυχτερινό κέντρο πάει να πει ότι δεν είναι κάνα μπαζο. Καλύψτε λίγο το κόμπλεξ σας και σκεφτείτε και την θέση του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχει τυχει να με εξηπηρετησει η συγκεκριμενη κοπελα πολλες φορες και στο μεϊντάνι και στο voice. Ειναι πολυ εξηπηρετικη και ευγενικη και μπραβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ήταν η ζήλεια ψώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mpravo sthn koukla !!!! Makari na petuxei tous stoxous ths. Kai na mhn akouei kanenan giati o kosmos einai kakos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ