Quantcast

http://picasion.com/

Τσουχτερό κρύο και χιονόνερο στην Ημαθία μέσα στο Σαββατοκύριακο

Τα «δόντια» του αρχίζει να δείχνει ο χειμώνας κι ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους το σκηνικό του καιρού φαίνεται να αλλάζει τα επόμενα 24ωρα, με χαρακτηριστικό την πτώση της θερμοκρασίας που θα φέρνει ακόμα και χιονόνερο στις πόλεις της Βέροιας και της Νάουσας. Συγκεκριμένα για αύριο Παρασκευή στη Βέροια θα επικρατήσει συννεφιά με μικρή πιθανότητα βροχής το βράδυ και τη θερμοκρασία από 7 έως 12 βαθμούς κελσίου. Βροχερό αναμένεται να είναι το Σάββατο με τη θερμοκρασία στην πόλη να κυμαίνεται από 5 έως 7 βαθμούς. Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και μικρή πιθανότητα χιονόνερου αναμένεται την Κυριακή, με τη θερμοκρασία από 3 έως 9 βαθμούς κελσίου.

Συννεφιά με μικρή πιθανότητα βροχής αναμένεται για αύριο το βράδυ στη Νάουσα. Η θερμοκρασία από 4 έως 10 βαθμούς κελσίου. Βροχή και χιονόνερο θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού το βράδυ του Σαββάτου, με τη θερμοκρασία να πέφτει ακόμα περισσότερο και να κυμαίνεται από 3 έως 6 βαθμούς κελσίου. Στον 1 βαθμό θα πέσει η θερμοκρασία στη Νάουσα το πρωί της Κυριακής και θα φτάσει έως τους 7 βαθμούς μέσα στην ημέρα. Οι οδηγοί θα πρέπει να προσέξουν τις πρωινές ώρες καθώς προβλέπεται ομίχλη για την περιοχή.

Συννεφιά και ασθενής βροχή προβλέπεται για αύριο στην Αλεξάνδρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς κελσίου. Το Σάββατο θα επικρατήσει συννεφιά, με τη θερμοκρασία από 6 έως 9 βαθμούς, ενώ την Κυριακή ο υδράργυρος θα πέσει ακόμα περισσότερο τις πρωινές ώρες και θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ