Quantcast

http://picasion.com/

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κομμωτήριο «A.L. HAIR» στο κέντρο της Βέροιας


Καλές δουλειές!
Ένας ολοκαίνουριος χώρος ομορφιάς άνοιξε πριν από λίγες ημέρες στην καρδιά της Βέροιας, στον πεζόδρομο της Κοντογεωργάκη. Το κομμωτήριο «A.L. HAIR» της Αντιγόνης Λέκκα, πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνιά του το απόγευμα της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018, σε μια όμορφη βραδιά με υπέροχη μουσική, πλούσιο μπουφέ και πολλούς φίλους που τίμησαν το event με την παρουσία τους, για να ευχηθούν καλές δουλειές. Η οικοδέσποινα Ανιτγόνη Λέκκα, υποδέχθηκε με πολλή χαρά τους καλεσμένους της, που είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του κομμωτηρίου και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Ο μοντέρνος και ζεστός χώρος του «A.L. HAIR», απευθύνεται σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά, εφαρμόζοντας προτάσεις και τεχνικές, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις τις μόδας. Συνεργαζόμενο με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της κομμωτικής, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε τεχνική που εφαρμόζει.


«A.L. HAIR»
Αντιγόνη Λέκκα
Κοντογεωργάκη 6
Τηλ. 2331181060 - 6980 766879

Να ευχηθούμε και εμείς στην Αντιγόνη Λέκκα καλές δουλειές! Δείτε φωτογραφίες:


















1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ