Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια πάει για το πρωτάθλημα!

Αν και δεν ξεκίνησε καλά τις πρώτες αγωνιστικές, η «Βασίλισσα του Βορρά» φαίνεται πως σιγά-σιγά βρίσκει τον πραγματικό της εαυτό και βαδίζει σε δρόμους επιτυχιών. Οι αρχικές γκέλες, φαίνεται πως δεν έχουν κοστίσει στην ομάδα, η οποία βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή του βαθμολογικού
πίνακα. Στόχος της διοίκησης είναι η άνοδος στην Football League και η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Προς αυτήν την κατεύθυνση γίνεται καθημερινά μια μεγάλη προσπάθεια, με τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, την διοίκηση και τον κόσμο της Βέροιας να είναι ενωμένοι σαν γροθιά. 

Η Βέροια είναι η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας με τις περισσότερες παραστάσεις στα «σαλόνια» της Super League. Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο πως οι «κυανέρυθροι» πάνε για το πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό όλοι οι αγνοί φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει την επόμενη αγωνιστική να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο στην δύσκολη αναμέτρηση με τη Νίκη Αγκαθιάς και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ