Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίo ατύχημα στην Πιερίων - Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές

Στο σημείο Καρμανιόλα
Τροχαίο ατύχημα είχαμε το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου στην συμβολή των οδών Πιερίων και Παπάγου (μπροστά από την καφετέρια «Madja» - πρώην «Tredici»). Πιο συγκεκριμένα, ήταν περίπου στις 11:30 το πρωί, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν
πλαγιομετωπικά μεταξύ τους. Από την πρόσκρουση τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, χωρίς ωστόσο οι οδηγοί να τραυματιστούν, αν και το «σοκ» που υπέστησαν ήταν πολύ μεγάλο. Απ' ότι φαίνεται, η αιτία του ατυχήματος ήταν η παραβίαση του τριγώνου παραχώρησης προτεραιότητας.

Το συγκεκριμένο σημείο έχει χαρακτηριστεί ως δρόμος καρμανιόλα, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα. Και αυτό επειδή, οι οδηγοί που έρχονται από το κέντρο της Βέροιας και θέλουν να στρίψουν δεξιά προς Παπάγου, δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν πινακίδα STOP και εισέρχονται με μεγάλη ταχύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ