Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κανένα ζήτημα υποψηφιότητας της Κατερίνας Μάρκου στην Ημαθία

Ένα… μίνι θρίλερ εκτυλίσσεται σχετικά με την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μάρκου στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Βουλευτής δεν αποκλείεται να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ημαθίας, όπου ήδη υπάρχει υπερπληθώρα γαλάζιων υποψηφίων. Το θέμα
προκάλεσε πολλά ερωτήματα και πολλοί ρωτούσαν την ίδια για τις προθέσεις της, αλλά το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που φημίζεται για την εγκυρότητα και για την αξιοπιστία του, «έδειξε» ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη ούτε από την Πειραιώς, ούτε από την ίδια.

Πάντως, σήμερα κλιμάκιο της ΝΔ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και την ίδια την Κατερίνα Μάρκου θα βρεθεί στην Ημαθία στο πλαίσιο των περιοδειών-επισκέψεων στους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας ενόψει ΔΕΘ και αναμένεται να γίνουν και επίσημα κάποιες διευκρινίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ