Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (30/7 - 5/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Διάγουμε περίοδο φαινομενικά ανάδρομου Ερμή, συνεπώς είναι καλό να αποφεύγουμε τελεσίδικες αποφάσεις και σημαντικές αγορές / υπογραφές. Εβδομάδα που ακολουθεί θα έχει συνέπειες της προηγηθείσας σεληνιακής έκλειψης με αποτέλεσμα να δημιουργήσει έκτακτα

προβλήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Απαιτείται προνοητικότητα, αποφυγή ριψοκίνδυνων εγχειρημάτων και επιφυλακτικότητα σε συναισθηματικές εντυπώσεις ή παρορμήσεις.
♈ Κριός


Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φρόντισε αγαπητέ Κριέ να δεις τις καταστάσεις αρκετά αντικειμενικά γιατί υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που θα πρέπει να δώσεις λύσεις άμεσα. Ο Ερμής μπορεί να είναι ανάδρομος αλλά πολλές καταστάσεις που καθυστερούσαν θα στρώσουν. Είσαι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διορατικότητα και αυτό πρέπει να κάνεις και αυτή την περίοδο.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορεί αυτή την εβδομάδα η σχέση σου να πάρει μια άλλη τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει. Και αν ακόμη κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να κοιμηθείς με το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι πρέπει να κινείσαι με πολύ προγραμματισμό και σε προειδοποιώ ότι θα γίνουν κάποια μπερδέματα που για σένα δεν θα είναι τίποτα αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.


♉ Ταύρος


Γενικά


Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Ταύρε παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και μια αβεβαιότητα για την εξέλιξη πολλών καταστάσεων που σε απασχολούν. Μην αγχώνεσαι γιατί θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Με τις καλές επιρροές των πλανητών η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Μπορεί και το ταίρι σου να σου συμπαρασταθεί σε ότι ζητήσεις. Και αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος συνέχισε γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που θα σου αλλάξει όλη σου την ζωή.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.


♊ Δίδυμος 


Γενικά


Ο Ερμής είναι ανάδρομος αλλά η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη. Μπορείς να ασχοληθείς αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε με υποθέσεις που εκκρεμούν και θα τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά. Δικά σου άτομα προσφέρονται να σε βοηθήσουν. Πες τους τι σε απασχολεί και θα είναι δίπλα σου. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά η καλή σου διάθεση θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ευνοεί και σου δίνει πολύ γοητεία και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ξέχασε ότι μπορεί να έχει γίνει στην σχέση σου από παλιά και ζήσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου έντονα και ερωτικά και θα είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν έχεις ακόμη μοναξιά και δεν βρήκες το ταίρι που θέλεις η Αφροδίτη σου δίνει όλα τα φόντα να βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα γίνει καλύτερη η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι με ότι καταπιάνεσαι τα βγάζεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.


♋ Καρκίνος 


Γενικά


Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις αγαπητέ Καρκίνε στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις που έχεις για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Με την κινητικότητα που θα έχεις θα μπορέσεις και θα στρώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο ταίρι σου για να μπορέσει να καταλάβει πως βλέπεις την σχέση που έχετε. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά αν δεις και εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα. Και αν ζεις ακόμη στην μοναξιά φρόντισε να αλλάξεις λίγο τακτική ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά για να γνωρίσεις το ταίρι που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Απόφυγε να νευριάσεις και να κάνεις κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Ο Ερμής είναι ανάδρομος. Να σου πω τι σημαίνει αυτό. Θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα. Τώρα την αιτία την ξέρεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και σε διαβεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου.


♌ Λέων 


Γενικά


Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Λέοντα θα έχεις καλή διάθεση και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να ξεπεράσεις προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Με τον δυναμισμό που θα έχεις ξεκινάει για εσένα μια περίοδος που πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αυτή την περίοδο πρέπει να προσέξεις λίγο την συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να έχεις παραπάνω εκνευρισμό και αδιαλλαξία. Ο ρομαντισμός που θα έχεις θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ένα ικανοποιητικό επίπεδο συνεννόησης με το ταίρι σου. Και εσύ που ακόμη ψάχνεσαι μπορείς αυτή την περίοδο που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό γιατί ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από πριν. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

♍ Παρθένος 

Γενικά


Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Παρθένε για εσένα και θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να καθυστερούσαν. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε καλό σημείο φρόντισε με τον καλό προγραμματισμό που έχεις να τα κάνεις ακόμη καλύτερα.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να μην έχεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στην σχέση. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο και ειδικότερα τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου μπορείς να εμπνεύσεις συγκλονιστικά πάθη και να εδραιώσεις κάποια ουσιαστική σχέση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι καλές αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και ακόμη καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Νομίζω ότι είσαι πολύ καλά έτσι και σε βεβαιώνω ότι θα πας πολύ καλύτερα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να μην δώσεις αναβολές για να τις καλύψεις.


♎ Ζυγός 


Γενικά


Είσαι σε περίοδο που θέλεις να κάνεις γενικές αναδιοργανώσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την ζωή σου αγαπητέ Ζυγέ. Φρόντισε αυτή την περίοδο να διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Ότι βάλεις στο μυαλό σου θα το πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου στο μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που έκανε κλικ στην καρδιά σου θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα και πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτή την περίοδο και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Σε συμβουλεύω να μην αγχώνεσαι για τίποτε να αποφύγεις να εκνευρίζεσαι και σε βεβαιώνω ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.


♏ Σκορπιός 


Γενικά


Πρέπει αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικές καταστάσεις και να σταματήσεις να απαισιοδοξείς. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που έχεις θα σου δώσουν όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες. Είσαι από τα ζώδια που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις τώρα.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του απλά φροντίστε να μιλήσεις μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου κάποιο ταίρι φρόντισε να περνάς καλά όσο χρειάζεται και είναι βεβαιώνω ότι δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.


♐ Τοξότης 


Γενικά


Η συναισθηματικότητα σου αυτή την εβδομάδα θα είναι αυξημένη αγαπητέ Τοξότη και θα παραπονιέσαι για τα πάντα. Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις για να πάρεις δύναμη και να πετύχεις τους στόχους που έχεις να υλοποιήσεις και τους έχεις πολύ καιρό στο μυαλό σου. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβλημάτιζαν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η Αφροδίτη που είναι στην Παρθένο θα σε ευνοήσει και σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις ώστε να γίνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε ευχαριστεί η Αφροδίτη συνεχίζει να σου στέλνει τις θετικές της επιρροές ώστε να μπορέσεις να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


♑ Αιγόκερως 


Γενικά


Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Αιγόκερε για να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Δες μερικές καταστάσεις με ρεαλισμό και μην αφήνεις να σε πηγαίνουν οι ίδιες οι καταστάσεις εκεί που θέλουν. Έχεις πολύ δυναμισμό για να μπορέσεις να καταφέρεις με ότι καταπιαστείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορείς αυτή την περίοδο να θέσεις όλα τα προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου επί τάπητος να τα συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα ικανοποιήσει και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν μιλάς ακόμη την μοναξιά είναι καιρός να σταματήσεις. Φρόντισε να έχεις καλή κοινωνικότητα και σίγουρα εκεί κάπου έξω σε περιμένει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που περιμένεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο που έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους κατάσταση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου και να μην κάνεις κινήσεις που μόνο έξοδα φέρνουν.

♒ Υδροχόος 

Γενικά


Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα που πρέπει να σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις με κάποια άτομα. Από την Πέμπτη η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη της.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την περίοδο. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Μπορείς να ταράξεις λίγο τα νερά αν κάνεις μια πολύ καλή πρόταση στο ταίρι σου ώστε να περάσεις καλά εσύ αλλά και εκείνο. Αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτε. Είναι σίγουρο ότι θα κάνεις καινούργια γνωριμία έτσι όπως την θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα έχεις πολύ δυναμισμό στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγο υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.


♓ Ιχθύς 


Γενικά


Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Ιχθύ να ξεκινήσεις να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου τις επόμενες μέρες. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με πολύ ευκολία κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η Αφροδίτη που είναι στην Παρθένο σε ευνοεί και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ιδανικά με το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν να μην αναφερθείς σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στο προσκήνιο τότε και πάλι μπορεί να επηρεαστείς από τις καλές επιρροές. Πράγματι επίκειται μια σημαντική γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου από πριν. Έχεις πολύ διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία στην δουλειά σου πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που κάνεις γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.


Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ