Quantcast

http://picasion.com/

Ο Νίκος Λυγερός κεντρικός ομιλητής στο σημερινό συλλαλητήριο της Αλεξάνδρειας

Σε περίπου 2 ώρες αναμένεται να ξεκινήσει το συλλαλητήριο της Αλεξάνδρειας, το τρίτο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην Ημαθία για τη Μακεδονία, έπειτα από αυτά της Βέροιας και της Βεργίνας. Οι διοργανωτές απηύθυναν όλες αυτές τις μέρες δυναμικό κάλεσμα στους πολίτες της Ημαθίας αλλά και
όμορων νομών, για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας.



Όπως ανακοινώθηκε, κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου θα είναι ο κ. Νίκος Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος και καθηγητής Γεωστρατηγικής, Τοποστρατηγικής και Χρονοστρατηγικής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών στην Ελλάδα, καθώς και στο Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών (CEDS).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ