Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«ΒΟΜΒΑ»: Πασίγνωστος Βεροιώτης πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Μια πραγματικά μεγάλη πρόκληση ανοίγεται στον ορίζοντα για έναν πολύ γνωστό Βεροιώτη που ασχολείται επαγγελματικά με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του veriotis.gr, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ταξιδέψει στην
πόλη του φωτός, αποδεχόμενος τιμητική πρόσκληση της ζάπλουτης ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, η πρόταση αφορά στον τεχνικό διευθυντή του Πλατανιά Βασίλη Αμανατίδη, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο της Κρητικής ομάδας θα ταξιδέψουν στο Παρίσι και θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της διοίκησης. Δεν αποκλείεται κιόλας να παρακολουθήσουν και μια προπόνηση της ομάδας και να έχουν συναντήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές.
Από πού προκύπτει όμως αυτή η συνάντηση; Από τον προπονητή Πάουλο Κάμπος, που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους συμπατριώτες του, Βραζιλιάνους, Ντάνι Αλβες και Τιάγκο Σίλβα, τους οποίους είχε παίκτες στην εθνική ομάδα Ελπίδων της Βραζιλίας, όπως επίσης και με τον πρόεδρο της Παρί Σ.Ζ., Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, τον οποίο είχε γνωρίσει όταν διετέλεσε τεχνικός στην εθνική ομάδα του Κατάρ. Έτσι, του κ. Αμανατίδη, του παρουσιάζεται η ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους ιθύνοντες του τεράστιου γαλλικού συλλόγου. Συγκεκριμένα, για το χρόνο του ταξιδιού, η πρόσκληση είναι ανοιχτή και το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα που θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές. 

«Είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη πρόσκληση αποτελεί μέγιστη τιμή για την ομάδα μας, ενώ πολύ πιθανό να αποτελέσει τη βάση ώστε να ανοίξουν στο μέλλον και άλλοι ορίζοντες όσον αφορά στη συνεργασία μας με έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη», τονίζεται μεταξύ άλλων από τον Πλατανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ