Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόσο όμορφα μέσα στην φύση - Αγαπάμε Σέλι

Βλέποντας την διπλανή εικόνα, ο νους ταξιδεύει στο μακρινό παρελθόν, τότε που ο άνθρωπος λάτρευε την ζωή μέσα στην φύση. Την δεκαετία του 1980 και του 1990, χιλιάδες συμπολίτες μας, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, είτε σε κάποιες παραλίες της Κατερίνης, είτε σε κάποια δάση του Βερμίου, έπαιρναν
τα τροχόσπιτα και τις σκηνές τους και έκαναν τις διακοπές τους μέσα στην φύση. Τέτοιες όμορφες εικόνες θα αντικρίσουν όσοι επισκεφθούν 18 και 19 Αυγούστου το Σέλι, με αφορμή την διοργάνωση του «Seli mountain running».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έχουν φροντίσει να βρεθεί κατάλληλος χώρος, ώστε ο κατασκηνωτής να βρίσκετε κοντά στις εκδηλώσεις, αλλά και σε οργανωμένο κατάστημα εστίασης. Επίσης, έχουν μεριμνήσει να υπάρχει στην περιοχή της κατασκήνωσης ψησταριά για να μπορέσουν οι κατασκηνωτές να ψήσουν τα κρέατα τους, αλλά και σε περίπτωση βροχής εναλλακτικό χώρο για να μπούνε οι σκηνές σε περίπτωση βροχής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ