Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολίτες της Βέροιας συλλέγουν προϊόντα για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Με ιδιωτική πρωτοβουλία - Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε
Είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής συλλέγουν πολίτες της Βέροιας. Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν σήμερα, από τις 5 το απόγευμα και μέχρι το βράδυ,
να προσέρχονται στην οδό Καπετάν Άγρα 6 στη Βέροια (πρόκειται για την κάθετη οδό της Βενιζέλου που οδηγεί στον Άγιο Πατάπιο), στον 1ο όροφο (ιατρείο) και να παραδίδουν εκεί τα προϊόντα.
Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία συμπολιτών μας, που μπροστά στο δράμα των συνανθρώπων μας στην Αττική δε θέλησαν να μείνουν αμέτοχοι. Τα προϊόντα θα σταλούν το πρωί της Τετάρτης δωρεάν με εταιρεία courier, απευθείας στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι ανάγκες που υπάρχουν είναι:


- Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, γάλατα μακράς διάρκειας κλπ)
- Εμφιαλωμένα νερά
- Φάρμακα, όπως γάζες, betadine, fucidin
- Μωρομάντηλα, παιδικές πάνες
- Ρούχα
- Κούτες για τη συσκευασία των προϊόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ