Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεταγραφικές «βόμβες» στον Τριπόταμο

Φαίνεται να το πήρε ζεστά ο πρόεδρος της ομάδας του Αστέρα Τριποτάμου Γιώτης Ιορδανίδης ο γνωστός επιχειρηματίας ως «Jordani» Καθημερινά ο πρόεδρος της ομάδας έχει επαφές με πολλούς ποδοσφαιριστές από πολλές ομάδες και αναζητά ταλέντα για να στελεχώσει το δυναμικό του Αστέρα
Τριποτάμου. Απ' ότι φαίνεται η έκπληξη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οι πρωταθλητές της Γ' Ερασιτεχνικής, που θα αγωνιστούν φέτος στη Β' κατηγορία, προχώρησαν σε τέσσερις ακόμη προσθήκες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους.

Ο λόγος για τους Βασίλη Μπίρνα, Βαγγέλη Μπουρδάνο, Στέλιο Δήμου και Θανάση Μπουρδάνο, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Παναγιώτη Ιορδανίδη και συμφώνησαν για την επερχόμενη σεζόν. Ο πρώτος είναι 24 ετών (30/05/1994), αμυντικός που τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ερμή Τριλόφου. Ο αρχηγός των «πρασίνων» έπαιξε και στα 14 παιχνίδια της φετινής σεζόν και μάλιστα όλα 90λεπτα, ενώ πέτυχε και δύο τέρματα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΑΣ Πατρίδας και Ακαδημία Βέροιας. 
Ο Βαγγέλης Μπουρδάνος είναι 15 ετών (13/01/2003), αμυντικός από την Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας, ο οποίος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του νομού. 
Ο Στέλιος Δήμου είναι 23 ετών (23/07/1995), μεσοεπιθετικός που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 19 συμμετοχές και 2 γκολ. 
Ο Θανάσης Μπουρδάνος είναι 21 ετών (14/04/1997), ιδιαίτερα ταχύς μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (αγωνίστηκε για 2.5 χρόνια) και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 24 συμμετοχές και 5 γκολ. Παλαιότερα έπαιξε σε Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ατρόμητο Διαβατού και στα τμήματα υποδομής της Βέροιας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ