Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μούσκεμα» η Βέροια - Πλημμύρισαν φρεάτια

Απίστευτο μπουρίνι έπληξε πριν από λίγη ώρα τη Βέροια. Το σκηνικό του καιρού άλλαξε ξαφνικά και από τον καύσωνα που επικρατούσε μέχρι αργά το μεσημέρι, άρχισαν να πνέουν ισχυροί άνεμοι, ο ουρανός μαύρισε και ξεκίνησε μια απίστευτη νεροποντή. Η νεροποντή έφερε και προβλήματα, καθώς η ένταση
της βροχής ήταν τόσο δυνατή, που για μια ακόμα φορά τα φρεάτια στους δρόμους της πόλης δεν κατάφεραν να απορροφήσουν όλη την ποσότητα του νερού, υπερχείλισαν, πετάχτηκαν τα καπάκια, πλημμυρίζοντας τους δρόμους. Το πρόβλημα εντοπίστηκε πάλι στην οδό Πιερίων, στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας, όπου παρατηρήθηκε και καθίζηση του οδοστρώματος και στο δρόμο που ανεβαίνει στο Βυζαντινό Μουσείο.


Από τους ισχυρούς ανέμους έπεσαν και κλαδιά από δέντρα στην παλαιά εθνική Βέροιας Θεσσαλονίκης, με την Τροχαία να σπεύδει άμεσα στα σημεία που αναφέρθηκαν οι πτώσεις, προκειμένου να απομακρυνθούν και να αποφευχθούν ατυχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ