Quantcast

http://picasion.com/

Έφτασαν στην Κινέτα τα προϊόντα από τη Βέροια - «Μη φέρνετε άλλα είδη στην Καπετάν Άγρα»

Συγκινητική και πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Βέροιας στην έκκληση ιδιωτών για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στην οδό Καπετάν Άγρα 6, για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν ήταν τόσα πολλά που γέμισαν ένα
φορτηγό. Όπως μας ενημέρωσαν οι συμπολίτες μας που ανέλαβαν την πρωτοβουλία αυτή, τα πράγματα έχουν φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό τους και θα δοθούν στους πυρόπληκτους στης Κινέτας. Θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση και να ενημερώσουν πως δε δέχονται πλέον άλλα προϊόντα.


 

Για όποιον συμπολίτη μας θέλει να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, υπάρχουν πρωτοβουλίες των δήμων, φορέων και συλλόγων της Ημαθίας που συνεχίζουν τη συγκέντρωσή τους. Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ