Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έξι πυροσβέστες από την Ημαθία στη μάχη του πύρινου μετώπου στην Αν. Αττική

Με ζήλο και αυταπάρνηση ενεργούν από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στα πύρινα μέτωπα της Αττικής 6 πυροσβέστες από την Ημαθία. Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας ήταν άμεση, αφού αμέσως μετά την πρώτη κλήση για βοήθεια στις φλεγόμενες περιοχές, 2 πυροσβέστες από
τη Βέροια, 2 άνδρες του σώματος από τη Νάουσα και 2 από την Αλεξάνδρεια έσπευσαν να αναχωρήσουν με 3 οχήματα για την πύρινη ζώνη που κατέκαψε σπίτια και περιουσίες στην Ανατολική Αττική και δυστυχώς εξελίχθηκε σε εθνική τραγωδία με 81, μέχρι στιγμής, νεκρούς.
Οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος από τη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια καλύπτουν συνεχώς και αδιάλειπτα όποιες ανάγκες προκύπτουν και κυρίως συμβάλλουν στην εύρεση αγνοουμένων και στην αποκάθαρση των καμμένων εκτάσεων ενώ βρίσκονται σε ετοιμότητα για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ