Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος Κοντιζάς; Γίνε εσύ ο MasterChef στην κουζίνα σου με τις έτοιμες λύσεις «Ειλικρίνεια»

Τι τραβάει η όρεξή σας να φάτε αυτό το Σαββατοκύριακο; Αρνάκι γεμιστό; Κότσι; Σουτζουκάκια πολίτικα με σαλτσούλα; Κοντοσούβλι πεντανόστιμο; Τι; Ποιος κάθεται να τα ετοιμάζει όλα αυτά; Και έτσι, χωρίς να συντρέχει επίσημος λόγος; Τα ετοίμασε ήδη για εμάς το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και μας τα προσφέρει με τις πιο νόστιμες συνταγές, έτοιμα να μπουν στο φούρνο και να ξετρελάνουν! Δε χρειάζεται να ετοιμάζετε επίσημο τραπέζι για να προσφέρετε κάτι ιδιαίτερο... 
«Κακομάθετε» την οικογένειά σας, μετατρέποντας το καθημερινό σας τραπέζι σε κουζίνα εστιατορίου. Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», δείτε τι καλό έχει ετοιμάσει, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και σε χρόνο dt, με μηδέν προετοιμασία, γίνεται ο Master Chef της κουζίνας σας!
Όπως πάντα, με κορυφαίας ποιότητας κρέας και υλικά διαλεχτά. 
Και επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν τα μερακλίδικα και ιδιαίτερα εδέσματα, για τις τσιπουροκατανύξεις σας, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοιμάζει διάφορα σπέσιαλ. Δοκιμάστε τα εκλεκτά χειροποίητα λουκάνικα 2 ειδών (Χοιρινό λουκάνικο με φέτα και πράσο και Κοτόπουλο με λαχανικά και κουρκουμά) και μάλιστα σε ειδική προσφορά, τα 3 ΜΟΝΟ με 10€!
Και φυσικά μη φύγετε χωρίς τουλάχιστον μια συσκευασία καπνιστά, παραγωγής του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια». Ιδανικά για να στολίσουμε μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για το κρασί ή το τσίπουρο, είτε για να μαγειρευτούν σε ελάχιστο χρόνο και να δώσουν ένα υπέροχο γκουρμέ αποτέλεσμα.

Θα μας βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής)
Τηλ. 2331061683
Αρνάκι γεμιστό

Σουτζουκάκια Πολίτικα με σάλτσα ντομάτας

Κοντοσούβλι Χοιρινό

Κοντοσούβλι Χοιρινό


Κότσι με μέλι και μουστάρδα 
Χοιρινό λουκάνικο με φέτα και πράσο και Κοτόπουλο με λαχανικά και κουρκουμά... Τα 3 σούπερ προσφορά 10€!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ