Εσείς βάλτε τη γέμιση, ο «Γεωργιάδης» τη ζύμη!

ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!
Όλοι λατρεύουμε τις σπιτικές χωριάτικες πίτες, με τραγανό φύλλο και γέμιση, είτε παραδοσιακή με τυριά και χόρτα είτε πιο σύγχρονη με κασέρια, αλλαντικά ή κιμά, ακόμα και γλυκιά, με κρέμα ή κολοκύθι. Ότι και αν επιλέξουμε να βάλουμε στη γέμιση, το φύλλο είναι αυτό που θα απογειώσει την πίτα

που θα ψήσουμε. Και γι' αυτό επιλέγουμε την επιχείρηση «Αφοί Γεωργιάδη», όπου θα βρούμε ζύμη για χωριάτικες πίτες και μικρασιάτικο φύλλο, που ανοίγει με ιδιαίτερη μαεστρία η οικογένεια Γεωργιάδη από το 1937.
Εάν πάλι δε θέλετε να ψήσετε και θέλετε φρεσκοψημένη και πεντανόστιμη πίτα, γλυκιά ή αλμυρή, στο χώρο σας, για γιορτές, γάμους, μνημόσυνα, εγκαίνια και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, οι «Αφοί Γεωργιάδη», με ένα τηλεφώνημα από την προηγούμενη μέρα στο 2331093390 - 6973747334, σας ψήνει τις πιο νόστιμες πίτες της Βέροιας!
Με τυρί, σπανάκι, πράσο ή και ανάμεικτες, με κότα, κιμαδόπιτα ή με ζαμπόν και κασέρι, αλλά και νηστίσιμες με μανιτάρι, κρεμμύδι, πατάτα, μέχρι και με κρέμα και μπόλικη άχνη, όποια γεύση επιλέξετε να δοκιμάσετε, το σίγουρο είναι πως θα απολαύσετε το φημισμένο μικρασιάτικο φύλλο και την πλούσια γέμιση που προσφέρουν οι χωριάτικες πίτες «Αφοι Γεωργιάδη».
Ο «Αφοί Γεωργιάδη» είναι κοντά σας και με φύλλο μπακλαβά - κανταίφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες -μπουκίτσες, πίτσες, καθώς και όλες τις χωριάτικες πίτες, κατεψυγμένες και ψημένες.
Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στα 2331093390 - 6973747334


ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:
- ΠΡΑΤΗΡΙΟ: Γεωργίου Γουδή 40-Βέροια - Τηλ: 23310 65198
- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Στο 7ο Χιλ. Βεροίας Ναούσης - Τηλ: 23310 93390

Δημοφιλείς αναρτήσεις