Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

New_Project@Paxoi: Μια ακόμα εκπληκτική δουλειά της επιχείρησης πλακιδίων «ΛΕΝΟΣ»

Ξεχάστε ότι ξέρετε για τα πλακάκια. Στο κατάστημα «ΛΕΝΟΣ», οι επιλογές πλακιδίων ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις στο design, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, μετατρέποντας το δάπεδο, τον τοίχο ή το μπάνιο σας σε έργα τέχνης. Το κατάστημα «ΛΕΝΟΣ», απόλυτα ενημερωμένο, μας παρουσιάζει σήμερα στη Βέροια, σχέδια και χρώματα που θα αποτελέσουν το «αύριο» στο χώρο των πλακιδίων! Από τα πιο μοντέρνα, πολυτελή, ρετρό ή μίνιμαλ μπάνια, μέχρι και τα «βασίλεια» των Σεφ, τις κουζίνες εξαιρετικών εστιατορίων, τα υλικά του «ΛΕΝΟΣ» ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, στολίζοντας κύριες και εξοχικές κατοικίες, εμπορικά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χτίζοντας έτσι τα όνειρά μας σε τρεις διαστάσεις.
Αυτή τη φορά τα υλικά του «ΛΕΝΟΣ» ταξίδεψαν μέχρι τους μαγευτικούς Παξούς, όπου έντυσαν μια υπέροχη μεζονέτα και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού. Αντιπροσωπεύοντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη για κάθε περίπτωση επιλογή, σε μεγάλη γκάμα τιμών. 

Στον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου) 
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ