ΔΕΗ: Παράταση μέχρι 31 Οκτωβρίου για τη ρύθμιση των 36 δόσεων

Το αδιαχώρητο έγινε τις προηγούμενες μέρες στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ημαθία. Τα καταστήματα της ΔΕΗ σε Βέροια και Νάουσα (έχουν καταργηθει κάποια υποκαταστήματα όπως αυτο της Αλεξάνδρειας) ήταν φυσικο να μην μπορούν να ανταποκριθούν στην προσέλευση του κόσμου, που έσπευσε να ρυθμίσει τις 36 δόσεις δεδομένου ότι η προθεσμία έληγε στις 30
Σεπτεμβρίου. Το ίδιο φαινόμενο συνέβη σε όλη την Ελλάδα. Έτσι τελικά η ΔΕΗ αποφάσισε παράταση της ρύθμισης των 36 δόσεων για ένα μήνα, δηλαδή μέχρι την 31η Οκτωβρίου, λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη προσέλευση, με αμείωτο ρυθμό, των πελατών της Επιχείρησης για να ενταχθούν στη ρύθμιση των συγκεκριμένων δόσεων χωρίς προκαταβολή. 

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η Επιχείρηση, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα διαφόρων φορέων δίνει την ευκαιρία ένταξης στη ρύθμιση αυτή και σε όσους τη ζητήσουν όχι αυτοβούλως αλλά μετά από διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους, με μοναδική προϋπόθεση να μην έχουν προβεί σε αυθαίρετη επανασύνδεση με επέμβαση στο μετρητή τους.

Τέλος, και εξαντλώντας κάθε περιθώριο καλής θέλησης, σε όσους είχαν κάνει παρέμβαση στο μετρητή τους – εννοείται πλην της περίπτωσης της ρευματοκλοπής- αποφάσισε η επανασύνδεση να γίνεται με προκαταβολή ίση με το 15% της οφειλής και η εξόφληση του υπολοίπου σε 12 δόσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις