Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσφορές «Time4Gym» μέχρι τη Μ. Παρασκευή. Γυμναστείτε!

-5ΜΗΝΟ ΜΕ 80€
-BETTER BELLY 12+6 ΔΩΡΟ 60€
-10 SOLARIUM 50€
-10 POWER PLATE 80€
-20 POWER PLATE 150€
Τέρμα τα ψέμματα! Το Πάσχα έφτασε και για πότε θα φτάσει η αμήχανη στιγμή να βγάλουμε το πρώτο ρούχο στην παραλία ούτε που θα το καταλάβετε! Λίγο η ασπρίλα του δέρματος από το χειμώνα, λίγο το κατσικάκι...
το κοκορετσάκι, του τσουρεκάκι, το αυγουλάκι που θα φάμε το Πάσχα, η παραλία μοιάζει για κάποιους εφιάλτης. Γι' αυτό τέρμα οι δικαιολογίες! Το «Time4Gym» έχει τη λύση για όλα και μέχρι την Μ. Παρασκευή την έχει και σε σούπερ προσφορές! Ελάτε σήμερα κιόλας στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο γυμναστήριο της πόλης και επωφεληθείτε:
- 12 συνεδρίες Better Belly + 6 ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ με 60€
Αποκτήστε τη μέση και την κοιλιά που πάντα θέλατε, χάστε το λίπος από το στομάχι εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά και απαλλαγείτε από τους πόνους στην πλάτη με μια και μόνο μέθοδο. Και όλα αυτά στην καλύτερη προσφορά της πόλης... ΜΟΝΟ με 60 ευρώ!


-10 συνεδρίες solarium ΜΟΝΟ με 50€!!!
Για ομοιόμορφο και ασφαλές μαύρισμα, εύκολα, γρήγορα!


-10 Συνεδρίες Power Plate από 120€ τώρα μόνο με 80€ και 20 Συνεδρίες Power Plate από 200€ τώρα μόνο με 150€!
20 λεπτά με τον προσωπικό σας γυμναστή πάνω στην πλατφόρμα δόνησης του Power Plate και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!



- Συνδρομή 5 μήνες με όλες τις παροχές ΜΟΝΟ 80€!!!
Και όταν λέμε όλες τις παροχές εννοούμε 36 ώρες ομαδικά προγράμματα την εβδομάδα στην αίθουσα: Zumba, Power Yoga, Pilates, Dance Aerobic, Step Aerobic, Tae - Bo, Kick Boxing, Body Sculpt, Time4your body, Mix Fight, TABATA, Stay Fit, Body Pump, Stretching, Cirquit Trainning, Abs&Hips, Mix Fitness- πρόγραμμα στα βάρη από εξειδικευμένους γυμναστές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ, σάουνα και λιπομέτρηση...
Τι περιμένεις; Τώρα πια δεν έχει καμία δικαιολογία! Απέκτησε ομοιόμορφο, τέλειο μαύρισμα, επίπεδη κοιλιά, μυική ενδυνάμωση, γράμμωση, σύσφιξη και λιποδιάλυση... Φτιάξε κορμί και καλοκαιρινή διάθεση!
Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Βέροια

τηλ. 2331022257

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ