Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου η φύλαξη - δημιουργικά εργαστήρια στον «Πρίγκηπα»!

ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»
Την εβδομάδα που μας πέρασε τα παιδιά αποχαιρέτησαν τα καλοκαίρι με διάφορες δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι! Κατασκεύασαν τον ήλιο του καλοκαιριού χρησιμοποιώντας τις παλάμες τους! Κατασκεύασαν παγωτά από χαρτόνι, τα οποία διακόσμησαν με χρυσόσκονη και ασχολήθηκαν με φύλλα εργασίας το θέμα των οποίων ήταν το καλοκαίρι... 
Τραγούδησαν και χόρεψαν στο ρυθμό καλοκαιρινών τραγουδιών και την τελευταία ημέρα κατασκεύασαν κάρτες και έγραψαν πως πέρασαν το καλοκαίρι! Η 10η εβδομάδα των δημιουργικών εργαστηριών ολοκληρώθηκε. Ακολουθεί η επόμενη με πολύ παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους!!! Δείτε φωτογραφίες και το πρόγραμμα της καινούριας εβδομάδας με θέμα «Επιστροφή στο Σχολείο»:









Νέα εβδομάδα, νέο πρόγραμμα δημιουργικών εργαστηρίων!!!

11η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΜΟΛΥΒΟΘΗΚΗ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ-ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ

Χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά όπως ρολά υγείας, χαρτόνια, εφημερίδες, σύρμα πίπας και γλασέ χαρτί κατασκευάζουμε πεταλούδες-μολυβοθήκες!!

ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΜΟΛΥΒΙ-ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗΣ-ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ

Κατασκευάζουμε μολύβια-σελιδοδείκτες χρησιμοποιώντας χαρτόνια, γλωσσοπίεστρα και κορδέλες!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΧΟΡΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΔΩΡΟ

Χειροτεχνία-δώρο από τις παιδαγωγούς για τα πριγκηπάκια!! Τα ζουζούνια μας θα τη διακοσμήσουν και θα τη γεμίσουν με μικρά δωράκια!!

Η καλοκαιρινή φύλαξη συνεχίζεται μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου!!!

Η καλοκαιρινή φύλαξη λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ., ενώ τα δημιουργικά μας εργαστήρια από τις 11 π.μ. έως και τη 1 μ.μ., με χρέωση 1 μόλις ευρώ την ώρα συμπεριλαμβανομένου γεύματος (*ελάχιστη χρέωση 4 ευρώ, ειδικές τιμές για αδερφάκια). Σερβίρεται πλούσιο πρωινό κατά τις 10 π.μ. το οποίο περιλαμβάνει κρουασάν, λουκουμάδες, ντόνατσ, φρέσκα ψωμάκια με μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων, με μερέντα για τους λάτρεις της σοκολάτας, με αλλαντικά/τυροκομικά. Μετά το τέλος των δημιουργικών εργαστηριών ακολουθεί το μεσημεριανό, το οποίο περιλαμβάνει hot dog ή τοστ με χυμό και φρούτο.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2331-0-60703
Διεύθυνση: Βερόης 5


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ