Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Τούρτα γενεθλίων στα αποδυτήρια της Βέροιας!!!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το μεσημέρι, τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας Νιγκέλ Χασελμπάινκ. Πιο συγκεκριμένα, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, ενόψει των γενεθλίων του (γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 1990 στην Ολλανδία), του έφερε μια τούρτα έκπληξη, προκειμένου να του ευχηθούν όλοι μαζί χρόνια πολλά. Ο ίδιος, εμφανώς ξαφνιασμένος από την έκπληξη, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες, την τεχνική ηγεσία και τα μέλη της διοίκησης, για αυτήν την ευγενική χειρονομία και έδωσε το σύνθημα, για μια καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί με μια μεγάλη νίκη στο επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή...


Εμείς από την πλευρά μας, να ευχηθούμε στον νεαρό άσο της «Βασίλισσας» χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες του είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές!!!
Ο Νάιτζελ Χασελμπάινκ, ανιψιός του παλαίμαχου Ολλανδού επιθετικού των Τσέλσι, Λιντς και Ατλέτικο Μαδρίτης Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ, γεννήθηκε το 1990 στο Άμστερνταμ και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την PSV Αϊντχόφεν και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Go Ahead Eagles. Μετά πήρε το δρόμο για τη Σκωτία όπου φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Χάμιλτον, Σεντ Μίρεν και Σεντ Τζόνστον προτού έρθει στη χώρα μας για να αγωνιστεί στη Βέροια. Σε 66 συνολικά συμμετοχές έχει σημειώσει 12 τέρματα. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ