Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σήμερα μαγειρεύουμε κοτόπουλο από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»...

ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ!!!
Κάθε συνταγή που επιλέγουμε να μαγειρέψουμε έχει τα δικά της μυστικά για ένα επιτυχημένο και γευστικό αποτέλεσμα. Σημαντικό ρόλο παίζει όμως και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, ιδίως όταν πρόκειται για συνταγές με κρέας. Έτσι επιλέγουμε πάντα τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» όταν θέλουμε αγνά και ποιοτικά κρέατα για τις συνταγές μας, πάντα στις καλύτερες τιμές. Σήμερα επιλέξαμε κοτόπουλο και ο υπεύθυνος, κ. Σταύρος Καδόγλου μας πρότεινε να το ψήσουμε στο φούρνο με μέλι και μουστάρδα!!!

Τι θα χρειαστούμε; Μα φυσικά εκλεκτό κοτόπουλο από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», που θα το βρούμε και σε καταπληκτική προσφορά, μέλι, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:


ΥΛΙΚΑ
-Ένα κοτόπουλο
-1/2 κούπα μουστάρδα
-2 ή 3 κουτ. γλυκού μέλι (όσο έντονη θέλετε την γεύση του μελιού)
-ελαιόλαδο
-λεμονοχυμό
-αλάτι, πιπέρι

Πλένουμε καλά και τεμαχίζουμε το κοτόπουλο και το τοποθετούμε στο ταψί.
Σε ένα σέικερ βάζουμε τη μουστάρδα, το μέλι(που το έχουμε ζεστάνει λίγο για να είναι πιο ρευστό), το λάδι, το πιπέρι, το λεμόνι, λίγο αλάτι(γιατί η μουστάρδα είναι αλμυρή) και νεράκι για να αραιώσει και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Το περιχύνουμε πάνω στο κοτόπουλο και το βάζουμε στο φούρνο μέχρι ψηθεί. Δε το αφήνουμε να στεγνώσει τελειως στο ψήσιμο, γιατί το μείγμα θα καεί, θα μαυρίσει καιθα χάσουμε την υπέροχη μουσταρομελωμένη σαλτσούλα.

Καλή επιτυχία!!!




Στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα βρούμε φανταστικά πακέτα προσφορών, που σέβονται την τσέπη του καταναλωτή και έρχονται και στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο 2331061683 (Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2) και 2331021811 (Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15)



Ένα κοτόπουλο (1500-1600kg)Ένα κιλό κιμά ανάμεικτο
Ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες ή πανσέτες
από 20,00€ τώρα ΜΟΝΟ 16,00€ !!!


Ένα κιλό κρέας χοιρινό Α-Ο
Ένα κιλό κρέας μοσχάρι Α-Ο
Ένα κοτόπουλο (1500 - 1600 kg)
από 22,00€ τώρα ΜΟΝΟ 19,00€ !!!



γιατί... μόνο το φαγητό μας έμεινε...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ