Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: «Η Βέροια, η κεντροαριστερά και ο Κώστας Βοργιαζίδης»

ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ;
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την μεγάλη νίκη που πέτυχε (αν και αρχικά εθεωρείτο το μεγάλο αουτσάιντερ) όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στις τελικές αποφάσεις του νέου δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη. Το ερώτημα που γεννάται είναι ποιοι συνεργάτες θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό σχήμα και ποιοι θα πλαισιώσουν τις θεσμικές θέσεις του δήμου. Οι συγκεκριμένες αποφάσεις θα δώσουν ένα ιδιαίτερο ιδεολογικό πολιτικό στίγμα και θα αποτελέσουν την «βιτρίνα διοίκησης» του νέου δημάρχου...

Από τις επιλογές του θα διαφανεί ξεκάθαρα, αν θα επιλέξει να είναι δήμαρχος όλης της Βέροιας με ανοίγματα σε όλους τους πολιτικούς χώρους ή δήμαρχος της λεγόμενης κεντροαριστεράς την οποία πρέσβευε με τα Βαΐων και Κλάδων κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιλογές του θα είναι στοχευμένες και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Θα επικεντρωθεί περισσότερο στον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει, με μικρά ανοίγματα στην αριστερά. 

Πρόθεσή του είναι να ισχυροποιηθεί στον χώρο της κεντροαριστεράς για να τον έχει ως βάση και στήριγμα καθ' όλη την διάρκεια της πενταετής θητείας του. Άλλωστε ο κεντροδεξιός χώρος εκπροσωπείται ελάχιστα πλέον στο νέο δημοτικό συμβούλιο καθώς Παπαγιάννης, Μαρκούλης, Μπέκης και Μελιόπουλος ανήκουν και αυτοί στον χώρο είτε του κέντρου είτε της αριστεράς!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ