Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλγα Λαφαζάνη: «Το μήνυμα μου στους διαδικτυακούς μου φίλους»

11 Ιουλίου, η μέρα της ονομαστικής μου εορτής, της Αγίας Όλγας. Μέχρι πριν μερικά χρόνια την γιορτή μου την θυμόταν οι πολύ δικοί μου άνθρωποι. Μέσα καλοκαιριού, δεν είναι και πολύ γνωστή γιορτή, καταλαβαίνετε. Εδώ και δυο χρόνια που έχω ανοίξει λογαριασμό στο Facebook και στα υπόλοιπα social media οι ευχές είναι εκατοντάδες και τόσο, μα τόσο όμορφες. Φέτος μου ευχήθηκαν άνθρωποι που δεν γνωρίζω προσωπικά αλλά πραγματικά κάθε μια ευχή που διάβαζα ένιωθα την αλήθεια αυτού που την έγραφε. Πόσο σημαντικό είναι να διαβάζεις τόσο όμορφα λόγια από ανθρώπους...
που δεν έχουν απολύτως τίποτα να κερδίσουν απο σένα κι όμως δείχνουν να σε νοιάζονται και να μπαίνουν στη διαδικασία να σου στέλνουν «Χρόνια Πολλά».

Αγαπημένοι μου διαδικτυακοί φίλοι πόσο πολύ σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου γράψατε. Τα έχω διαβάσει ένα ένα και σιγά σιγά θα σας στείλω σε όλους απάντηση. Καταλαβαίνετε όμως με ένα μικρό παιδί στο σπίτι και όλες αυτές τις δουλειές της μαμάς και νοικοκυράς ο ελεύθερος χρόνος που μένει είναι ελάχιστος. Φέτος λοιπόν για ακόμα μια φορά το ομορφότερο δώρο ήταν οι ευχές όλων όσων αγαπώ και μ αγαπούν, γονιών και συγγενών, όλων όσων με πήραν τηλέφωνο, των φίλων μου και όσων δεν με γνωρίζουν αλλά μπήκαν στη διαδικασία να μου γράψουν ένα καλό λόγο.


Τώρα όσον αφορά το πρακτικό δώρο, αυτό ήταν απο το λατρεμένο μου πλάσμα, το παιδάκι μας, που απο το πρωί ξύπνησε με τη μαμά μου, πήρε τα εργαλεία κηπουρικής και φύτεψε μόνη της σ΄ ένα γλαστράκι ένα πανέμορφο λουλουδάκι. Και μάλιστα όλο αυτό ήταν έκπληξη. Πραγματικά είμαι τόσο ευγνώμων στο Θεό που μου χαρίζει τέτοιες στιγμές και με κάνει πάντα να σκέφτομαι ότι τελικά η ευτυχία κρύβεται στα πιο απλά πράγματα!!!


Να είστε πάντα όλοι καλά!!!
Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ