Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κώστας Γιοβανόπουλος: «Η υπομονή είναι όρος ζωής»

Με το γνωστό του ιδιαίτερο και ποιητικό τρόπο, ο Βουλευτής Ημαθίας κύριος Κώστας Γιοβανόπουλος απάντησε στην πίεση που δέχθηκε από τα τοπικά μέσα, όσον αφορά τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις. Εδώ και μερικούς μήνες, (ειδικά μετά την αποχώρησή του από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες») έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητα σενάρια, όσον αφορά την στάση που θα κρατήσει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Οι φήμες αυτές, τον ήθελαν είτε να ηγείται - να πρωταγωνιστεί σε ένα νέα πολιτικό κόμμα που θα δημιουργηθεί από τους ανεξάρτητους εν ενεργεία Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου...
είτε να καταλήγει στη Νέα Δημοκρατία (από όπου και προέρχεται) ή στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της αντιμνημονιακής στάσης που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια. 

Ο ίδιος με επίσημη δήλωση τόνισε πως «η υπομονή είναι όρος ζωής». Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

Η Υπομονή είναι όρος ζωής. Για δεκαεπτά χρόνια (!) το παρεξηγημένο τζιτζίκι ζει τρομακτικά ολομόναχο μες στο χώμα. Μιαν ανοιξιάτικη βραδιά, κατά μυριάδες ξεμυτίζουν στην επιφάνεια, ενώνονται σε μία επική πορεία επιβίωσης. Σκαρφαλώνουν στα δένδρα, μεταμορφώνονται σε φτερωτά, ζευγαρώνουν σε ηχητική πανδαισία. Το καλοκαίρι ζουν το δικό τους λαμπρό ρέκβιεμ, τις τελευταίες ουράνιες βδομάδες μιας ζωής θαμμένης. Πριν χαθούν για πάντα, κερδίζουν το στοίχημα, οι νέες προνύμφες μικρές σα ρύζι μπουσουλούν τυφλές και άγουρες, μέχρι την άκρη του κλαδιού και κάνουν το άλμα στο μέλλον. Πέφτουν στο χώμα, και φωλιάζουν στον κόλπο της υπομονής για τα επόμενα 17 χρόνια.Η φύση διδάσκει, τίποτε δεν μας χαρίζεται. Καρτερία, αγώνας, θυσία, νίκη. Κι αυτό το θέρος μένουμε αήττητοι, δώστε το χέρι σε όσους πρόσκαιρα λυγάνε, μαζί αντέχουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ