Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Στην μάχη του 25% η Νέα Δημοκρατία στην Ημαθία!!!

ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΕΔΡΕΣ!!!
Στην μάχη για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές ρίχνονται σιγά σιγά οι Νεοδημακράτες της Ημαθίας καθώς η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θεωρείται ορόσημο για την πολιτική πορεία του συντηρητικού κόμματος. Όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα στρέφονται στις έδρες που θα βγάλει το κόμμα στην Ημαθία, με τα κορυφαία στελέχη να εκφράζουν...

την αισιοδοξία τους πως θα καταφέρουν να νικήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως επισημαίνουν, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα βυθίζεται στα στενά όρια της εσωστρέφειας και δεν έχει ερείσματα στα λαϊκά στρώματα. 

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, με τον ισχύων εκλογικό νόμο, είναι ότι ακόμα και αν οι «δεξιοί» έρθουν δεύτεροι στην Ημαθία και το κόμμα καταφέρει να βγει πρώτο πανελλαδικά, τότε «κλειδώνουν» τρεις βουλευτικές έδρες στο νομό μας (αρκεί βέβαια να πιάσουν το όριο του 25% του εκλογικού σώματος). 

Για τον λόγο αυτό, οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές (Τσαβδαρίδης, Βεσυρόπουλος, Μπατσαρά) αναμένεται να ανεβάσουν κατακόρυφα τον προεκλογικό τους αγώνα ενώ αναζητούνται τρεις υποψήφιοι που θα μπορέσουν να δυναμώσουν το κόμμα με πολλούς χιλιάδες σταυρούς προτίμησης!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ