Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολική επαναφορά της πανέμορφης blogger του «Βεροιώτη»

ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΕΞΙ «ΠΕΤΡΟΥΛΑ» 
Βεροιωτούλι μου, πολυαγαπημένε μου δαιμονιούλι, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη... που χάθηκα εδώ και μερικές ημέρες αλλά είχα με κάτι οικογενειακά και προσωπικά θέματα να λύσω. Α! Τώρα που το θυμήθηκα, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το «Alobar» στον πεζόδρομο, για την τιμητική πρόταση συνεργασίας που μου έκανε να πάω και να δουλέψω εκεί αλλά δυστυχώς αυτήν την περίοδο δεν προλαβαίνω η παρδάλο. Είμαι πολύ busy!
Πάντως σας ευχαριστώ και σας εύχομαι να σκίζεται κάθε βράδυ. Πραγματικά, είναι το μοναδικό μαγαζί που κρατάει το κέφι του κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 11 το πρωί.

Αχ! Δαιμονιούλι μου, αρκετά σε κούρασα με τα δικά μου, εσύ τι κάνεις; Πως πάει το blog; Να ξέρεις έξω γίνεται χαμός σε λέω. Σε διαβάζουν όλοι και μετά σχολιάζουν τις αναρτησούλες σου. 

Πήγα προχθές σε ένα καθώς πρέπει μαγαζί, πολύ ποιότητα σε λέω και πολύ δήθεν και σχολίαζαν οι θαμώνες για την σέξι Ημαθιώτισσα που είχες κάνει είδηση που θα παίξει σε ταινία πορνό. Τελικά θα μας πεις ποια είναι; Από ότι άκουσα είναι από χωριό της Ημαθίας, είναι αλήθεια; 

Επίσης, αυτό με τους τρεις επιχειρηματίες που ανοίγουν μαγαζί στο κέντρο της Βέροιας, το άκουσα και εγώ. Είναι αλήθεια και από ότι μου είπαν θα ανοίξει το Σεπτέμβριο. 

Πόσο πολύ μου λείψατε αγαπημένοι μου bloggers;  Να δώσεις πολλούς χαιρετισμούς στον κύριο άνκορμαν, την κοσμική κυριούλα, την αγαπημένη μου Μιμή, τον Αλέφαντο, τον Γαλάζιο Μουτζαχεντίν (αλήθεια που χάθηκε αυτός;), τις κουτσομπόλες Κάτι και Ίνα και όλα τα άλλα παιδιά!!! Σας αγαπώ πολύ... Θα σου στείλω και άλλο κείμενο αύριο. Φιλάκια μωρουλίνια μου...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ