Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτο: Ζει 80 χρόνια με μια σφαίρα στον εγκέφαλο

Ένας άντρας στη Ρωσία δέχθηκε πυροβολισμό κατά λάθος από τον αδελφό του όταν ήταν μόλις τριών ετών. Μάλιστα η σφαίρα πέρασε από τη μύτη του και κατέληξε στον εγκέφαλο του. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την αφαιρέσουν διότι υπήρχε ο φόβος να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που είχε υποστεί. Έτσι λοιπόν η σφαίρα παρέμεινε σφηνωμένη στον εγκέφαλο του για παραπάνω από ογδόντα χρόνια χωρίς μάλιστα να έχει προκληθεί το παραμικρό πρόβλημα στην λειτουργία του εγκεφάλου!
Άντρας στη Ρωσία που δέχτηκε εξακολουθεί να ζει ακόμα και σήμερα με τη σφαίρα στον εγκέφαλο του και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν του έχει προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα.
Το ζήτημα όμως επανήλθε στο προσκήνιο όταν ο άντρας έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς.
Τελικά οι γιατροί στο καρδιολογικό κέντρο της Ρωσίας διαπιστώνοντας ότι η σφαίρα δεν προκαλεί στον άντρα κανένα νευρολογικό πρόβλημα, αποφάσισαν να την αφήσουν εκεί που είναι καθώς πλέον θεωρούν απίθανο να γίνει επικίνδυνη έπειτα από τόσα χρόνια.

 http://www.trelokouneli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ