Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζωντανή μουσική, σούβλες και γλέντια Παρασκευή και Σάββατο στο «Παλιό Ποδήλατο»

- Παρασκευή βράδυ live
- Θεοφάνεια μεσημέρι σούβλες και κεμπάπ
- Θεοφάνεια βράδυ live
«Όπως σε βρει η χρονιά, έτσι θα σε πάει», λέει ο λαός και επειδή ο καινούριος χρόνος μας βρήκε να τρώμε, να χορεύουμε και να γλεντάμε στο «Παλιό Ποδήλατο», έτσι θα συνεχίσουμε. Η Παρασκευούλα έφτασε, οι γιορτές συνεχίζονται και τα
live γλέντια στο «Παλιό Ποδήλατο» είναι μια τέλεια αφορμή να ανέβουμε στη Ραχιά για καλό φαγητό και διασκέδαση. Παρασκευή 5/1 και Σάββατο 6/1 βράδυ ανήμερα των Θεοφανίων, αφήνουμε την ορχήστρα να παίζει λαϊκά, παραδοσιακά, δημοτικά, σύγχρονα... γιατί όλα τα παίζουν στο «Παλιό Ποδήλατο»!
Και το Σάββατο το μεσημέρι, μετά τον Αγιασμό των Υδάτων, το «Παλιό Ποδήλατο» θα μας περιμένει με σούβλες και κεμπάπ, καλό κρασί και τσίπουρο. Και φυσικά νόστιμες επιλογές από το ανανεωμένο μενού, με κρεατικά και ψητά της ώρας, μεζέδες και ορεκτικά, που επιμελήθηκε ο Σεφ Βασίλης Κωνσταντινίδης.
Τηλ. Επικοινωνίας και Κρατήσεων: 6975634866



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ