Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με νέα προϊόντα και φοβερές τιμές το «Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδη»

Τα γιορτινά του φόρεσε ενόψει Χριστουγέννων το «Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδη» στο Τσερμένι. Η επιχείρηση προμηθεύτηκε εκτός από τα προίόντα της παραγωγής του, ότι πιο ποιοτικό και εξαιρετικό προϊόν υπάρχει για το γιορτινό μας τραπέζι. Πιο συγκεκριμένα, στα ράφια του μαγαζιού θα βρείτε ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς, φασόλια Πρεσπών
και όσπρια Ελληνικά. Επίσης υπάρχει μεγάλη αφθονία σε γαλακτοκομικά, παντα φρεσκα και παραδοσιακα, οι μοναδικές πατάτες Πολυμύλου (παραγωγής Μανουσαρίδη) καθώς και πλειάδα φρέσκων και τρυφερών λαχανικών.
Εδώ και μερικές εβδομάδες που έχει ανοίξει το «Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδη» έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα στις επιλογές του κόσμου, όχι μόνο για την ποιότητα που το διακρίνει, αλλά κυρίως για τις πολύ προσιτές τιμές. 

Για τον λόγο αυτό, η διεύθυνση του καταστήματος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το καταναλωτικό κοινό και να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία και Καλά Χριστούγεννα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ