Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την επαναλειτουργία της διεκδικούν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΝ ΚΛΩ.

Δεν θα αφήσουμε να τιναχθεί στον αέρα το σχεδιαζόμενο εγχείρημα της επαναλειτουργίας τριών παραγωγικών μονάδων της Ενωμένης Κλωστουφαντουργίας σε Ροδόπη και Ημαθία λένε οι πρώην εργαζόμενοι της επιχείρησης, οι οποίοι βιώνουν από το 2012 την διαδικασία μια πτώχευσης που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Σύντομα θα
υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να τρέξουν γρήγορα οι σχετικές διαδικασίες τονίζει ο γενικός γραμματείας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης επαναβεβαιώνοντας την στήριξη της κυβέρνησης στην υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου. 

Οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ έχουν καταρτίσει το σχέδιο επαναλειτουργίας μονάδων της ιστορικής κλωστουφαντουργίας και έχουν ήδη συμφωνήσει με υποψήφιο επενδυτή για το πώς θα μπουν μπροστά και πάλι οι μηχανές και θα επιστρέψουν στις δουλειές τους. Το σχέδιο προβλέπει άμεσα 350 θέσεις εργασίας με προοπτική για 650.

Η επίσπευση των διαδικασιών θεωρείται επιβεβλημένη και από το γεγονός ότι η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με προστίμα πολλών εκατομμυρίων από τις Βρυξέλλες (Ευρωπαϊκή Επιτροπή) για το θέμα των κρατικών ενισχύσεων που είχε πάρει η ΕΝ ΚΛΩ στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ