Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θλίψη και μόνο θλίψη για τις επιθέσεις σε μια πρωταθλήτρια που ζητά τα αυτονόητα

Τη Σοφία Υφαντίδου τη γνωρίζουμε πλέον αρκετά χρόνια, ώστε να έχουμε άποψη για τον χαρακτήρα της, γιατί φυσικά περί της αθλητικής της ικανότητας τα πράγματα είναι αυταπόδεικτα από τη λαμπρή της καριέρα: Πρωταθλήτρια Ελλάδος, συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτοχος Ολυμπιακού ρεκόρ των αγώνων του Λονδίνου. Η Σοφία ποτέ δεν μάσησε τα λόγια της, καθώς
ο κλασικός αθλητισμός είναι ο πλέον παραμελημένος στη Βέροια. Το μοναδικό γήπεδο με ταρτάν του Δήμου Βέροιας, χρησιμοποιείται τόσο για ποδόσφαιρο όσο και εσχάτως για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Σαν αθλήτρια που διεκδικεί μετάλια και διακρίσεις, είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι η Υφαντίδου οφείλει να διεκδικεί καλύτερες συνθήκες προπόνησης. Ανατρέχοντας στο προφίλ της στο facebook βλέπουμε ότι έχει θίξει πολλές φορές τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. 

Τη μια φορά σχολίαζε για την ανύπαρκτη θέρμανση στην κλειστή αίθουσα γυμναστικής, την άλλη φορά φωτογραφίζοντας τον προπονητή της να βάφει μόνος του τα σημεία εκίνησης του ταρτάν και να επισκευάζει τους βατήρες, ενώ για μια σιδηροκατασκευή η οποία θα προστατεύει το στρώμα από τις καιρικές συνθήκες και τους πάσης φύσεως ανόητους, τη λύση έδωσε χορηγία ιδιώτη συμπολίτη μας. 

Φυσικά, το θέμα της χρήσης ενός προπονητηρίου για πολιτιστικές εκδηλώσεις με εξέδρες, τραπεζοκαθίσματα, σουβλάκια και ρετσίνες είναι ζήτημα που αντί να προβληματίσει τον Δήμο και να πράξει ανάλογα στο μέλλον, τελικά ζητάει και τα ρέστα από την πρωταθλήτρια κατηγορώντας την για πολιτικές σκοπιμότητες! 

Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Δήμος έχει υποσχεθεί εδώ και χρόνια, ότι το γήπεδο του ΔΑΚ Βικέλας θα σταματήσει να χρησιμοποιείται από ποδοσφαιρικές ομάδες ώστε να γίνει ένα προπονητήριο αμιγώς για τους αθλητές του στίβου, υπόσχεση που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα...

Είναι θλιβερή η ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας διά στόματος του προέδρου του ΚΑΠΑ, αρμόδιου για τον αθλητισμό, Στέργιου Διαμάντη. Είναι θλιβερό ο Δήμαρχος της πόλης μας, ο Κώστας Βοργιαζίδης, να ασπάζεται τέτοιες απόψεις.

Για την αήθη επίθεση πολιτιστικού συλλόγου με χυδαίο τρόπο, καθώς απειλεί την Υφαντίδου ότι "έχουμε φωτογραφικό υλικό" (!!!) και αφήνει επίσης αιχμές περί πολιτικής σκοπιμότητας, μόνο θλίψη προκαλεί και απορία πώς ένας πολιτιστικός σύλλογος αποφάσισε την έκδοση και υπογραφή μιας τέτοιας ανακοίνωσης. 


Η Υφαντίδου είναι αθλήτρια πρότυπο για τα παιδιά μας, αν δεν μπορούν να τη στηρίξουν ας την αφήσουν τουλάχιστον ήσυχη να κάνει τη δουλειά της!


Ακολουθούν μερικές εικόνες από τις κατά καιρούς αναρτήσεις της Υφαντίδου, όπου είναι ηλίου φαεινότερον ότι η κοπέλα δίνει τη δική της μάχη υπό συνθήκες για τις οποίες η πόλη μας θα έπρεπε να ντρέπεται. 











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ