Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ντάνος: Δεν έκανα σεξ στο Survivor

Την Ευρυδίκη δεν την κοίταξα πονηρά
Ο νικητής του reality επιβίωσης μίλησε για τις σεξουαλικές ορμές κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και παραδέχτηκε πως αυτές επανήλθαν μετά τους πρώτους δύο μήνες. Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου για τους φαν του Survivor, αλλά και τους λάτρεις του παρασκηνίου:
Συνέβη κάτι μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όσο έμεναν μόνοι στην καλύβα των διασήμων; Ο νικητής του παιχνιδιού, μιλώντας στο Downtown, αναφέρει πως δεν πήγε στο Survivor για να βρει κοπέλες.

"Δεν έκανα ερωτικές σκέψεις μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να πω ότι ειδικά τους πρώτους δύο μήνες δεν είχαμε καθόλου σεξουαλικές ορμές λόγω της έλλειψης τροφής" σχολίασε σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε: "Μετά τους δύο μήνες έχεις σεξουαλικές ανάγκες, αλλά εκεί πας στην άλλη «σκάλα», που έχει να κάνει με το αν σε ενδιαφέρει ή όχι".

Ξεκαθαρίζοντας λοιπόν το τοπίο ανέφερε: "Εμένα δεν με ενδιέφερε για πολλούς λόγους (το σεξ). Και τουλάχιστον σε ότι με αφορά μπορώ να πω σίγουρα ότι δεν έκανα sex μέσα στο Survivor. Ακόμη και με την Ευρυδίκη, που μείναμε οι δυο μας στο τέλος, δεν την κοίταξα πονηρά".


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ