Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν πάει το μυαλό σας, ποιος διάσημος παίκτης του Survivor έρχεται αύριο στη Βέροια!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!
Μπήκε στο SURVIVOR ως ο πιο διάσημος από τους διάσημους. Κατάφερε με το χαρακτήρα του να κερδίσει την παραμονή του στο νησί σχεδόν μέχρι το τέλος. Πλέον, μετά την αποχώρησή του κυκλοφορεί ανάμεσά μας και αύριο θα βρίσκεται στη Βέροια! Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βεροιώτη», ο άνθρωπος που κατάφερε να
κάνει άνω κάτω το SURVIVOR, να αντιστρέψει το κλίμα για το πρόσωπό του και να αγαπηθεί τρελά από το κοινό, έρχεται για λίγο στη Βέροια, στα πλαίσια ενός ταξιδιού - αστραπή στη Βόρεια Ελλάδα. 
Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, που αύριο θα επισκεφθεί την Κοζάνη και δε θα μπορούσε να μην κάνει μια ολιγόωρη στάση για καφέ στη Βέροια, αφού είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συναντήσει τον καλό του φίλο και συνεργάτη του στο «Ε», τον δημοσιογράφο Μιχάλη Μελιόπουλο.

Τους δύο άντρες ενώνει φιλία ετών, καθώς κατά το παρελθόν έχουν συνεργαστεί σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Μιχάλης είχε δηλώσει από την αρχή ανοιχτά, φανατικός του «Σπαλ» και ήταν από τους πρώτους που είχε προβλέψει ότι θα φτάσει τόσο μακρυά. Μάλιστα η συνάντηση θα έχει και συνέχεια αφού οι δυο άντρες θα φύγουν μαζί για Κοζάνη, όπου είναι και ο προορισμός του Σπαλιάρα. Γι' αυτό κορίτσια, αν αύριο εκεί που πίνετε καφέ στη Βέροια, μην εκπλαγείτε αν δείτε να σκάει μύτη ο Σπαλιάρας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ