Quantcast

http://picasion.com/

Γκίμας: «Οι περήφανες ομάδες δε στέκονται σε υποβιβασμούς και ανόδους»

Ο Δημήτρης Γκίμας μετά το τέλος του αγώνα Ερμής Αγιας - Φίλιππος Βέροιας και την ήττα της ομάδας του με 86-75, προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το αποτέλεσμα. «Σήμερα έπεσε η αυλαία σε μια από τις δυσκολότερες χρονιές στην ιστορία μας. Αγωνιστήκαμε όλοι μας από τον πρόεδρο μας ΗΛΙΑ ΛΑΖΟ μέχρι τον μικρότερο παίκτη επί δέκα μήνες για το καλύτερο. Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας, τον κόσμο μας για όλη την ομάδα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε. Δεν έχουμε ούτε πίκρα ούτε απογοήτευση. ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ. Οι περήφανες ομάδες αλλά και οι περήφανοι και δυνατοί άνθρωποι δε στέκονται σε επιτυχίες κι αποτυχίες σε υποβιβασμούς και ανόδους σε χαρές και λύπες. Μαθαίνουν από τα λάθη κρατούν τα σωστά και προχωρούν. Είμαστε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ η ιστορική ομάδα μπάσκετ της ΒΕΡΟΙΑΣ.
Δεκαεπτά συνεχόμενα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και όπως έχουμε αποδείξει δεν παραδινόμαστε ποτέ. Για μας δεν υπάρχουν ούτε απαιτήσεις για μπάτζετ, ούτε για ακριβά ρόστερ, ούτε για πολυτέλειες.
Είμαστε στο γήπεδο για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιζόμαστε. Δεν μας αγγίζει η χλεύη στις αποτυχίες όπως δεν μας ξεγέλασε ποτέ η κολακεία στις επιτυχίες. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ