Κλειστά τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ
Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά της Ημαθίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσα από κοινού οι τρεις δήμοι. Ο παγετός που επικρατεί τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις και έτσι για λόγους ασφάλειας των μαθητών αποφασίστηκε
να μη λειτουργήσουν. Δείτε την ανακοίνωση: «Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, εξαιτίας των χιονοπτώσεων και του ψύχους, οι Δήμοι Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας αποφάσισαν τα εξής:
Τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία, αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά. Καλούν τους Διευθυντές των σχολείων όπως την ημέρα αυτή και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, τις καθαρίστριες και τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων, ελέγξουν τις εγκαταστάσεις και φροντίσουν για την προσβασιμότητα και ασφαλή κίνηση των μαθητών, καθώς και για τη θέρμανση των χώρων. Αύριο, Δευτέρα, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και εάν παραστεί ανάγκη θα ληφθούν νέες σχετικές αποφάσεις.
Εννοείται πως εάν δεν ληφθούν και ανακοινωθούν νέες αποφάσεις των Δήμων, τα σχολεία μεθαύριο Τρίτη θα λειτουργήσουν κανονικά.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις