Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Το λένε και οι ξένοι!

Τελικά φαίνεται πως, εκτός από τους Θεσσαλονικείς, υπάρχουν και άνθρωποι άλλων χωρών και μάλιστα πολλοί, που συμμερίζονται την άποψη ότι «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»! Κι αυτό γιατί ακόμη και οι αναγνώστες του Trip Advisor, δείχνουν την ιδιαίτερη προτίμησή τους στην περιοχή, αναδεικνύοντας δύο από τα all inclusive resorts της στην πρώτη 25άδα των καλύτερων ανά τον κόσμο, τα οποία αφήνουν πίσω τους αντίστοιχες μονάδες σε μαγευτικές περιοχές, όπως οι Μαλδίβες, αλλά και ένα ακόμη, στο top25 των καλύτερων ξενοδοχείων.

Ο λόγος για τα Ikos Olivia Resort και Ikos Oceania, που βρίσκονται σε Γερακινή και Νέα Μουδανιά, αντίστοιχα, αλλά και το Achtis Hotel, στην Άφυτο.

Πιο αναλυτικά, οι αναγνώστες, σε ό,τι αφορά τα all inclusive, κατέταξαν το Ikos Olivia Resort δεύτερο στον κόσμο και πρώτο στην Ευρώπη. Αξιοποιώντας τη μοναδική θέση του στον Τορωναίο Κόλπο της όμορφης Χαλκιδικής, το σύγχρονο, αυτό, συγκρότημα εκτείνεται σε μια υπέροχη έκταση 90 στρεμμάτων. Μάλιστα, η all inclusive ξενοδοχειακή μονάδα προηγείται στη βαθμολογία από ξενοδοχεία που βρίσκονται στα νησιά Μαουρίσιους και στις μαγευτικές Μαλδίβες, που βρίσκονται στην τρίτη και στην τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται επίσης ξενοδοχείο στο Μεξικό.





Στην έκτη θέση κάνει την εμφάνισή του το... αδελφάκι του Ikos Olivia Resort, Ikos Oceania. Το συγκεκριμένο, έκτο στη λίστα του Tripadvisor και δεύτερο στην Ευρώπη, βρίσκεται στα Νέα Μουδανιά, στην καρδιά της Χαλκιδικής και προσφέρει καθηλωτική θέα προς τη Αιγαίο. Στους επισκέπτες του προσφέρει συνολικά 298 όμορφα διαμορφωμένα δωμάτια και σουίτες, που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια, και στην πλειοψηφία τους διαθέτουν ιδιαίτερο μπαλκόνι.





Άλλα δύο ξενοδοχεία στο Μεξικό βρίσκονται στην έβδομη και όγδοη θέση ενώ στην ένατη κατατάσσεται ξενοδοχείο στην Τουρκία, στην περιοχή Belek. Τη δεκάδα συμπληρώνει ξενοδοχείο στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Στην πρώτη θέση της προτίμησής τους, οι αναγνώστες του Trip Advisor ανέδειξαν το ξενοδοχείο Excellence Playa Mujeres, στο Μεξικό.

Στην Άφυτο το 5ο καλύτερο ξενοδοχείο

Σε ό,τι αφορά την προτίμηση των αναγνωστών στα ξενοδοχεία, στην 5η θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας αναδεικνύεται το Achtis Hotel, που βρίσκεται στην Άφυτο Χαλκιδικής. Μάλιστα, η μονάδα βρίσκεται επτά θέσεις υψηλότερα από τη δεύτερη ελληνική... εκπροσώπηση, το Canaves Oia Hotel, που βρίσκεται στην πανέμορφη Σαντορίνη.

Την πρωτιά, σε αυτήν την κατηγορία προτιμήσεων, καταλαμβάνει το Umaid Bhawan Palace Jodhpur, στην Τζοντχπούρ της Ινδίας.
















Πηγή: voria.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ