Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας που δεν έχουν κάνει σεφτέ στη Super League

Το καλοκαίρι, η Βέροια έκανε πολλές μεταγραφές. Ωστόσο, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις παικτών που ακόμη δεν έχουν... ιδρώσει στην Σούπερ Λιγκ. Και δεν αναφερόμαστε σε πιτσιρικάδες που ούτως ή άλλως πήγαν σε κάποια ομάδα ως μία «επένδυση» ή σε άλλους που έγιναν επαγγελματίες από τα τμήματα υποδομής. Αλλά σε παίκτες που θεωρητικά αποκτήθηκαν για να
βοηθήσουν αρκετά τη «Βασίλισσα». Παρότι ήρθαν με προοπτική βασικού, έχουν δει ως τώρα όλα τα ματς της κατηγορίας από τον πάγκο ή την εξέδρα. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ (ΒΕΡΟΙΑ)
Μετά από χρόνια στην Κύπρο, ο 25χρονος μέσος επέστρεψε πέρσι στην Ελλάδα για χάρη του Παναιγιάλειου. Το καλοκαίρι βρέθηκε στην Βέροια, αλλά ακόμη δεν τον έχουμε δει εν δράση στην μεγάλη κατηγορία. Φαίνεται πως πρέπει να κάνει υπομονή.

ΜΑΡΚ ΑΣΙΓΚΜΠΑ (ΒΕΡΟΙΑ)
Μετά από χρόνια στην Football League όπου έκανε το «αγροτικό» του με επιτυχία και έτσι πήγε στον Ολυμπιακό – αν και δεν έχει βρεθεί ποτέ στου Ρέντη – το καλοκαίρι βρέθηκε στην Βέροια. Αλλά ο Γκανέζος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να ντεμπουτάρει ακόμη στη μεγάλη κατηγορία. 
ΑΝΤΟΝΙΟ ΤΟΜΑΣ (ΒΕΡΟΙΑ)
Ηρθε με.. περγαμηνές, καθώς μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Νουμάνθια, Λα Κορούνια, Σανταντέρ. Αλλά... σεφτέ με την «Βασίλισσα» ακόμη δεν έχει κάνει. Ο Ισπανός χαφ ταλαιπωρήθηκε και από έναν τραυματισμό και αναζητά τα... πατήματά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ