4 συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ημαθία

Η συστηματική δουλειά της Αστυνομίας στην Ημαθία αποδίδει καρπούς με 4 συλλήψεις για ναρκωτικά χθές Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στην Ημαθία. Συγκεκριμένα: Συνελήφθη χθες (23-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης ένας 40χρονος ημεδαπός διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του 6 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 21,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Τις παραπάνω κατασχεθείσες ποσότητες ο προαναφερόμενος θα τις διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Εξάλλου συνελήφθησαν χθες (23-09-2016) το μεσημέρι και το απόγευμα σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 2 ημεδαποί ηλικίας 40 και 31 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν αντίστοιχα στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,6 γραμμαρίων και συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επίσης συνελήφθη χθες (23-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις