Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρίσιμες ρεβάνς για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (VIDEO)

Στις κρίσιμες ρεβάνς των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ κόντρα σε Χαποέλ Μπερ Σεβά και Άγιαξ αντίστοιχα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Πριν περάσουμε στα Προγνωστικά Champions League, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Betarades.gr «τρέχουν» σήμερα και αύριο πέντε διαφορετικοί διαγωνισμοί, που μοιράζουν δώρα συνολικής αξίας 250€! Για να λάβετε μέρος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη σελίδα του Betarades.gr στο Facebook (κλικ εδώ), να αφήσετε κάτω από τα posts με τα βίντεο που θα βρείτε για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων την πρόβλεψή σας για το ακριβές σκορ και να κάνετε share το βίντεο. Θα προκύψουν πέντε νικητές, ο καθένας από τους οποίους θα λάβει από μία κάρτα Moneysafe αξίας 50€.

Για να αποφύγει το «κάζο»


Ξεκινάμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται σήμερα να αποφύγει ένα μεγάλο ευρωπαϊκό «κάζο» και να βάλει τέλος στην αρνητική του παράδοση απέναντι σε ισραηλινούς συλλόγους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούνται από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Αρτούρ Βάσερμιλ», με την ισραηλινή ομάδα να φεύγει σίγουρα ικανοποιημένη από τον Πειραιά πριν από επτά βράδια. Δίνοντας σαφή προτεραιότητα στα αμυντικά τους καθήκοντα, οι Ισραηλινοί πήραν το ισόπαλο 0-0 και σήμερα χρειάζονται αποκλειστικά τη νίκη (με οποιοδήποτε σκορ) προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη έκπληξη στην παρθενική συμμετοχή τους στο Champions League. Η ομάδα του Μπαράκ Μπαχάρ είχε αποκλείσει στο 2ο γύρο τη μολβαδική Σέριφ Τιρασπόλ με μία νίκη (3-2) και μία ισοπαλία (0-0 εκτός), ενώ το Σάββατο πραγματοποίησε την… ιδανική πρόβα ενόψει της σημερινής ρεβάνς, διαλύοντας με 0-5 τη Χάποελ Ασκελόν για το εγχώριο Toto Cup. Χρειάζεται, βέβαια, να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι μετρούν μία σημαντική απώλεια, καθώς αποτελεί παρελθόν ο κεντρικός αμυντικός Γουίλιαμ Σοάρες (αγωνίστηκε ως βασικός στο «Καραϊσκάκης), κάτι που ήταν προαποφασισμένο. Ο Μπαχάρ θα χρησιμοποιήσει ως αντικαταστάτη του στο αρχικό σχήμα τον Τζέντεκ, ενώ παράλληλα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Ρουμάνος αμυντικός χαφ Χόμπαν.

Όντας υποχρεωμένος να αγωνιστεί σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών και μεγάλης υγρασίας κι έχοντας την υποστήριξη 100 ηρωικών οπαδών του, ο Ολυμπιακός είναι σήμερα υποχρεωμένος να… κάνει το καθήκον του, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Μπερ-Σεβά για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Απογοητευτικοί οι πρωταθλητές Ελλάδας πριν από μία εβδομάδα στο «Καραϊσκάκης», έμειναν στο ισόπαλο 0-0, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει και τον «ισχυρό άντρα», Βαγγέλη Μαρινάκη», να ξεσπάει προς τους παίκτες. Το νόημα των λεγομένων του ήταν το εξής: «Ή προκρίνεστε ή… φεύγετε». Με αυτά το… background, λοιπόν, οι Πειραιώτες παίζουν σήμερα για δύο αποτελέσματα, καθώς τους στέλνει στην επόμενη φάση είτε μία νίκη είτε μία ισοπαλία με γκολ.
Ραντεβού με την ιστορία


Στο άλλο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα τον Άγιαξ. Ραντεβού με την ιστορία του έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, που θέλει μετά από καιρό να πάρει μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση. Ο δικέφαλος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων την περασμένη εβδομάδα στο Άμστερνταμ, όπου μπορεί να είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, ωστόσο κατόρθωσε να καταστήσει ακίνδυνο τον Άγιαξ. Πολύ καλά τρεξίματα για τα δεδομένα της εποχής, αμυντική ισορροπία στις περισσότερες των περιστάσεων, με μοναδικά «μελανά σημεία» το δοκάρι του Ρίντεβαλντ και το γκολ του Ντόλμπεργκ. Το «δώρο» του Σίλεσεν έφερε το θαυμάσιο γκολ του Κάμπος και έτσι σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν είναι η ομάδα που «καίγεται» για να σκοράρει. Δε θα πρέπει να λησμονούμε ότι οι ασπρόμαυροι καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερα ποιοτικό σύνολο, που θα γίνει ακόμη πιο επικίνδυνο αν έχει διαρκώς την μπάλα στα πόδια του. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ οφείλει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και να ανεβάσει τα ποσοστά κατοχής του, έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης.

Πολύ λίγα πράγματα απ’ τον Άγιαξ την περασμένη εβδομάδα, δε δικαίωσε σε καμία των περιπτώσεων τον υψηλό φαβοριτισμό του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να είχε περίπου 70% ποσοστά κατοχής και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες, ωστόσο αναλώθηκε σε φλύαρο παιχνίδι, χωρίς ουσία και τον παίκτη που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 19χρονος Ντόλμπεργκ ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών του «Αίαντα» και εντέλει αυτός που τον έβγαλε απ’ τη δύσκολη θέση με το όμορφο γκολ που σημείωσε. Έκανε «μπαμ» η απουσία παίκτη περιοχής, πρόβλημα που δε θα βρει λύση ούτε σήμερα, καθώς ως γνωστόν, ο Αρκάντιους Μίλικ πωλήθηκε έναντι 25 εκ. ευρώ στη Νάπολι. Ο Άγιαξ ζήτησε απ’ τους Ιταλούς να χρησιμοποιηθεί ο Πολωνός στράικερ στην Τούμπα και έπειτα να αποδεσμευτεί, ωστόσο το αίτημα –όπως ήταν αναμενόμενο- δεν έγινε αποδεκτό. Έπεσε αρκετό «κράξιμο» στον Σίλεσεν για την ανεπανάληπτη γκέλα που έκανε στο ματς της περασμένης εβδομάδας, με τον κόουτς Μπος να καλύπτει τον γκολκίπερ του και να τονίζει ότι του έχει εμπιστοσύνη. Παρά τη μέτρια εμφάνιση, υπάρχει αισιοδοξία για την πρόκριση, όλοι οι παίκτες επεσήμαναν ότι θα πάρουν το αποτέλεσμα που πρέπει στη Θεσσαλονίκη.

Στοιχηματικά, τώρα, θετικά δείγματα άφησε στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, που αν εμφανιστεί σήμερα σοβαρός μπορεί να πανηγυρίσει την πρόκριση επί του Άγιαξ. Θα πάμε λοιπόν με τον 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Υποχρεωμένοι να ψάξουν το γκολ είναι Χάποελ και Ολυμπιακός μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Θα πάμε με το Goal/Goal στη συγκεκριμένη ανάμετρηση.


Τα βίντεο του Betarades.gr για τους σημερινούς αγώνες:

Χάποελ Μπερ Σεβά - Ολυμπιακός:
 
ΠΑΟΚ - Άγιαξ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ