Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ημαθία

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ημαθία χθες Δευτέρα 01/08 από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας. Η μια αφορούσε μικροποσότητα ηρωίνης και η άλλες δύο κάνναβη. Δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για τα περιστατικά:
Συνελήφθη χθες (01-08-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθη χθες (01-08-2016) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη χθες (01-07-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις