Καρυπίδης: «Η αλητεία έχει και τα όριά της - Θα αναλάβει η δικαιοσύνη»

Oι δηλώσεις του Γιώργου Παναγόπουλου στο metropolis, περί εικονικής κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου από τον Θοδωρή Καρυπίδη, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του 37χρονου επιχειρηματία, ο οποίος έχει ήδη κινήσει διαδικασίες κατάθεσης μηνύσεων. Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Καρυπίδη, όπως την μετέφερε ο επίσημος Άρης: «Η αλητεία έχει και τα όριά της! Ο κ. Παναγόπουλος θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενά του ενώπιον της δικαιοσύνης. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί! Θα είμαστε αμείλικτοι με όποιον προσπαθεί να σπιλώσει εμένα και τον Άρη με συκοφαντίες». Την Δευτέρα, μάλιστα, ο επίσημος Άρης πρόκειται να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Γιώργου Παναγόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγόπουλος στο Μetropolis:

Για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον Άρη: «Αυτό αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων κινήσεών μας, αλλά στα πλαίσια του προηγούμενου κανονισμού που άλλαξε φωτογραφικά. Έχουμε στείλει αίτημα στην ΕΠΟ γιατί αυτό έγινε παράνομα. Αντιβαίνει στο καταστατικό της ΕΠΟ, γιατί άλλα λένε οι κανονισμοί. Αυτό θα το κρίνει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ που θα προσφύγουμε και όλα θα κριθούν εκεί. Στείλαμε έγγραφα στην ΕΠΟ και στο ΓΕΜΗ και αμφισβητούμε την καταβολή του Μετοχικού Κεφαλαίου. Είναι εικονική η καταβολή από τον κ. Καρυπίδη. Δεν υπάρχει 1,2 στους λογαριασμούς, το λέμε με αποδείξεις και στοιχεία. Μόνο 400.000 μπήκαν εκ των υστέρων και σταδιακά αποσύρονται. Θα κληθούν όλοι να αποδείξουν αν έχει γίνει κάτι. Δεν κατατέθηκε επιταγή του κ. Καρυπίδη, αλλά τις εταιρείας. Μετά με χειρόγραφες σημειώσεις η αδερφή του σημείωσε ονόματα άλλων καταθετών».

Για την ΕΕΑ και τις άδειες που παίρνουν οι ομάδες: «Αυτό αφορά πρωτίστως τον Άρη, αλλά και την Τράπεζα Πειραιώς. Στείλαμε το εξώδικο και καλούμε το Δημόσιο. Ο κ. Κοντονής με δόλο αρνείται τα έγγραφά μας και δεν λειτουργεί την ΕΕΑ επί τρεις μήνες. Ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν είναι μόνο τα θέματα του Άρη, είναι και του κ. Μαρινάκη, του κ. Μελισσανίδη και του ΟΦΗ. Με πήρε τηλέφωνο η ιδιαιτέρα του κ. Κοντονή και ήταν αγανακτισμένη, γιατί κάπου αναφέρθηκε ότι ο υπουργός είναι της ΕΠΟ. Ήταν τυπογραφικό λάθος. Για την ΑΕΛ ο κ. Κούγιας πλήρωσε, ο κ. Δημητρίου είχε πει ότι δεν θα έδινε άδεια, αλλά τελικά έδωσε γιατί πληρώθηκαν οι παίκτες. Τα μόνα θέματα ήταν για τους Αμπάρη και Αραμπατζή από την εποχή του Πηλαδάκη».

Για τον φάκελο του Άρη και την αδειοδότηση: «Έχουμε κοινοποιήσει στην ΕΠΟ όλα τα έγγραφά μας και όλες τις διαμαρτυρίες μας για την αλλαγή του κανονισμού, που έγινε χωρίς να ξέρει κανένας τίποτα. Καμία ομάδα δεν μπορεί αδειοδοτηθεί αλλάζοντας όνομα, ΑΦΜ κτλ. Εκκρεμεί ο φάκελος του Άρη, το ΓΕΜΗ ζητάει τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάποια τροπολογία, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τα συμφέροντα των πελατών μας και να ρισκάρουμε εν μέσω διακοπών. Η ΕΠΟ άλλαξε το καθεστώς ως προς την αδειοδότηση της Ομοσπονδίας σε ένα σκέλος. Αμφισβητούμε τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί μέχρι τώρα».

Για το αν γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές για την καταγγελία: «Οι ποδοσφαιριστές είναι ενήμεροι και έχουν εγκρίνει τα πάντα. Να αποδειχθεί ότι υπάρχουν πράγματι τα 1,2 και δεν είναι εικονική αξία. Απαγορεύεται να είναι επιταγή εταιρείας, έπρεπε να είναι προσωπική του κ. Καρυπίδη. Είναι της εταιρείας Καρυπίδης ΑΕ. Ας μας παρουσιάσουν τα στοιχεία και ευχαρίστως θα δεχθούμε τις διαψεύσεις για τις δηλώσεις μου».

Δημοφιλείς αναρτήσεις