Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα λαμπερά εγκαίνια του νέου Super Market «Smart» Βέροιας!

Την τιμητική του είχε σήμερα το απόγευμα το νέο μεγάλο Super Market στην περιφερειακή οδό με την επωνυμία «Smart». Πλήθος κόσμου της Βέροιας παρευρέθηκε στα εγκαίνια για να ευχηθεί από καρδιάς στους ιδιοκτήτες καλή επιτυχία και καλές δουλειές αλλά, να περιηγηθεί στους χώρους του και να κάνει τα ψώνια του. Στον προαύλιο χώρο του Σούπερ Μάρκετ είχε στηθεί ο παραδοσιακός πλούσιος μπουφές, με άφθονα φαγητά, γλυκά, φρούτα, αναψυκτικά και κρασί για τον κόσμο...

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν οι επιχειρηματίες Μάκης Καπετανίδης, Θεόφιλος Κολύμπατζης και Τάσος Αδαμίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Γιώργος Τουλίκας, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Φωτιάδης, ο πολιτευτής της ΝΔ Απόστολος Εμμανουηλίδης, ο διευθυντής της VENUS Αντώνης Μαρκοβίτης, καθώς και ο διευθυντής επιθεώρησης εργασίας Μακεδονίας.
Κάνοντας μια βόλτα στους διαδρόμους, ο καταναλωτής θα βρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όλων των κατηγοριών, χαμογελαστά πρόσωπα πρόθυμα να τον εξυπηρετήσουν και κυρίως «smart» τιμές! Το κατάστημα της Βέροιας μάλιστα διαθέτει κρεοπωλείο της επιχείρησης «Φάρμα Μπέλλας», εκλεκτά φρούτα «Γαϊτανίδη, καθώς και φρέσκο ψωμί από τον «Φούρνο της Μάγδας». Ο φωτογραφικός φακός του «Βεροιώτη» ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το πλούσιο φωτορεπορτάζ:






























































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ