Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημόσια αναγνώριση της συμβολής των Ιωαννίνων στη στήριξη των παραγωγών της Ημαθίας

Τις θερμότερες ευχαριστίες προς το Δήμο Ιωαννίνων και το Δήμαρχο κ. Μπέγκα , εκεφράζει με επιστολή της , η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας , για την στήριξη που τους παρείχαν. «Με την ολοκλήρωση του προγράμματος δωρεάν διανομών ροδακίνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υλοποιήθηκε για να στηριχθεί το εισόδημα των Αγροτών από τις συνέπειες του Ρωσικού Εμπάργκο, θεωρούμε ως ελάχιστη ηθική μας υποχρέωση να ευχαριστήσουμε...
τον Δήμο Ιωαννιτών» τονίζεται στην επιστολή. «Επειδή όμως πίσω από τους απρόσωπους θεσμούς, προσθέτει , βρίσκονται οι άνθρωποι που τους δίνουν ψυχή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Μπέγκα Θωμά, τον αντιδήμαρχο κ. Κολόκα Παντελή και την υπηρεσιακή υπεύθυνη κ. Ρόη Ζηκίδου η οποία σήκωσε και το κύριο βάρος της προσπάθειας , τους υπεύθυνους των φορέων που συμμετείχαν στην Κοινωνική Σύμπραξη, τους Διευθυντές των Σχολείων καθώς και όλη την κοινωνία του Δήμου Ιωαννιτών η οποία συμπαραστάθηκε».

Επίσης υπογραμμίζουν ότι ο Δήμος Ιωαννιτών ως επικεφαλής Κοινωνικής Σύμπραξης «ήταν ο πρώτος πανελλαδικά που ευαισθητοποιήθηκε και αυτό μας βοήθησε στην συνολική μας προσπάθεια καθώς επίσης ήταν και ο φορέας που απορρόφησε τις περισσότερες ποσότητες.

Το εισόδημα του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας τα τελευταία δύο χρόνια δέχτηκε σημαντικά πλήγματα από τα Διεθνή Πολιτικά και Οικονομικά Γεγονότα με αποτέλεσμα οι αγρότες να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Η υλοποίηση Κοινοτικών Προγραμμάτων που αφενός στηρίζουν τα αγροτικά εισοδήματα και αφετέρου τις χαμηλά εισοδηματικά τάξεις των συμπατριωτών μας, είναι μια ελάχιστη προσφορά ανακούφισης που πρέπει να αξιοποιείται και να εκμεταλλεύεται στο έπακρο, έχοντας υπόψη ότι είναι πρόσθετη χρηματοδότηση προς την χώρα μας.

Η άψογη συνεργασία των Συνεταιριστικών Οργανώσεων της Ημαθίας με τον Δήμο σας, υπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ανθρωπιστικούς στόχους και τις επιδιώξεις των αγροτών» καταλήγουν στην επιστολή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ